Αναζήτηση Πίνακα

Ψάχνω ένα πίνακα 19ου αιώνα, αρκετά γνωστό, με τίτλο “ευτυχισμένα γηρατειά”: ένας εύθυμος γεράκος, στον έβδομο ουρανό, με παχειά γενειάδα και ένα μπουζούκι στο χέρι. Αυτό που ζητάω είναι ένα λίνκ στο διαδίκτυο από όπου θα μπορούσα να αντιγράψω την εικόνα στο αρχείο μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον βοηθήσει.

(στον τίτλο: αναζήτηση βεβαίως, όχι αναζήτηαη, παρακαλώ να διορθωθεί)

Βρε παιδιά, καμμιά βοήθεια; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και στο φόρουμ κάπου κάποτε είχε εμφανιστεί, με αναφορά σε λίνκ βεβαίως.

(ευχαριστώ και για τη διόρθωση του τίτλου)

Κύριε Νίκο παλεύω δυο ώρες αλλά τίποτα! :mad:. Το μόνο που βρήκα είναι μία αναφορά σου πάλι στον ίδιο πίνακα αλλά χωρίς λινκ! Κοίτα το μήνυμα #36 εδώ!

http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=17956&page=4

Ναι βρε Κώστα, σε ευχαριστώ. Το θυμόμουνα αυτό το μήνυμα αλλά θυμόμουνα και ότι δεν περιείχε λίνκ. Δεν απαιτούσα βεβαίως να ψάξετε εσείς αντί για μένα, απλά αν κάποιος ήδη διαθέτει στοιχεία που να παραπέμπουν στον πίνακα, να τα αναφέρει γιατί δυστυχώς, σε παλαιότερα μηνύματα οι σχετικές αναφορές σε λίνκ δεν ισχύουν πιά.

Υπάρχει σε κάποιο τεύχος του περιοδικού Λαϊκό Τραγούδι. Δυστυχώς είμαι διακοπές χωρίς πρόσβαση στο αρχείο μου και δεν θυμάμαι το τεύχος. Πρέπει να είναι περυσινό.

Καλό καλοκαίρι!

http://www.kathimerini.gr/4Dcgi/4dcgi/_w_articles_kathglobal_7_14/03/2004_1282618

Του Εμμ. Κουμέλη. Τίτλος ευτυχισμένα γεράματα!

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! Τέλος καλό, όλα καλά, ευτυχισμένα γεράματα δηλαδή!