Χαίρετε. Είμαι ο Γιάννης (κιθαρίστας) και ενδιαφέρομαι για τζαμάρισμα με μπουζουξή επί του δρόμου ή οπουδήποτε αλλού (μαγαζιά κλπ). Καμιά δεύτερη φωνή αν προέκυπτε ή και καμιά πρώτη φωνή, για να κάνω εγώ τη δεύτερη δεν θα ήταν άσχημα. Ο στόχος είναι το τζαμάρισμα και φυσικά και κάνα χαρτζιλίκι… α και κάτι βασικό: μένω σε συνοικία στο κέντρο της Αθήνας
ερε να μουνα Αθήνα θα ερχόμουνα αλλά είμαι Μυτιλήνη!
Χαχα, δεν πειράζει, καλή καρδιά!
Καλησπέρα Γιάννη ! Εάν ενδιαφέρεσαι ακόμα για μπουζουξή είμαι διαθέσιμος τρίχορδο παίζω με κάποια εμπειρία στα πάλκα και το δρόμο. Στείλε PM για να γνωριστούμε καλύτερα.
Καλησπέρα! Είχαμε ξαναμιλήσει απ’ ότι βλέπω. Εννοείται να τζαμάρουμε, απλώς παίζει λίγο πίεση από άποψη χρόνου… αν αδειάσω λίγο θα σου στείλω ελπίζω εντός καλοκαιριού… τι είναι το pm;
pm είναι το personal message προσωπικό μήνυμα στο chat. όποτε είσαι διαθέσιμος περιμένω μήνυμά σου! !
Οκ. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με την πλατφόρμα, πιστεύω ωστόσο πως θα το καταφέρω. Περί pm μιλάω… με την πρώτη ευκαιρία σου στέλνω. Μπορούμε να βγούμε κατευθείαν και στο δρόμο για τζαμάρισμα. Το βλέπουμε…
οκεη ! αν θες addare με στ facebook. Redirecting...
και δρόμο κατευθείαν ψήνω ! μέσα είμαι! η καλύτερη πρόβα είναι!
Δεν έχω εκσυγχρονιστεί ακόμη και δεν έχω Facebook, αλλά το κανονίζουμε και από εδώ σε πρώτη φάση και στη συνέχεια αλλάζουμε και τηλ. Οκ λοιπόν οπότε προσεχώς πρώτη πρόβα δρόμο…
okk . Γιάννη δεν έχεις ενεργοποποιημένο chat.Περιμένω στείλε μου στο mail : ntinos_mylonas@yahoo.com
για να κανονίσουμε περί του δρόμου! Ευχαριστώ! Καλό βράδυ!
Παιδιά να πάρετε και τα οργανάκια σας και να έρθετε στη συνάντηση του φόρουμ. 3 Ιούλη είναι …
Γιώργο ναι μέσα για 3 Ιούλη αν κλείσει μαγαζάκι για Αγίους Αναργύρους απ’την πλευρά μου για κάτι που είδα να προτείνεται. Εάν είναι εύκολο ένα poll για να ψηφίσει ο καθένας τι προτιμάει.