Αναζήτηση για ρεμπετες στην Λαρισα

Καλησπερα σε ολους,ειμαι φοιτητης στην Λαρισα και παιζω μπουζουκακι
ειμαι καργα ρεμπετης ,παιζω κυριος τα αυθεντικα τα ρεμπετικα τα παλια
καθως αυτα με γεμιζουν,ο σκοπος αυτης της αναρτησης ειναι να βρω αλλους μουσικους στην λαρισα με στοχο να ριξουμε μια πενια,να ανταλάξουμε απωψεις και γιατι οχι να πιουμε μια μπυρα καθω πιστευω παιζει καθοριστικο ρολο στην καλοπεραση :smiley:
-κυριακος

2 «Μου αρέσει»

Με τη συγκεκριμένη σου παρουσίαση, ένα έχω να σου προτείνω:

Δεν γίνεται να μεθοδεύσεις μία μεταγραφή στην Αθήνα, ώστε να σε εντάξουμε στη δική μας παρέα, των κάργα ρεμπετών των αυθεντικών, των παλιών; Και μπίρα θα πιούμε, και ό,τι θέλει ο καθένας, και σίγουρα θα καλοπεράσουμε!.. :grinning:

υ.γ. Βέβαια, φοιτητές δεν είμαστε, έχουν περάσει μπόλικες δεκαετίες από τότε, αλλά λέμε τώρα…

1 «Μου αρέσει»

Ε δεν είναι λύση να λέμε του ανθρώπου να πάει σε άλλη πόλη!
Καλώς ήρθες Κυριάκο! Τόσοι μερακλήδες σε Βόλο Τρίκαλα Καρδίτσα, θα ξέρουν και μερακλήδες στη Λάρισα. Κοίτα μήπως παίζει πουθενά ο τρομερός μπουζουξής Κώστας Ζαφειρίου.

και τα απαραίτητα, άχρηστα βέβαια, παραγεμίσματα…

Ευχαριστω πολυ για την προταση αυτη …δυστηχως ομος δεν ειμαι μια λυση για πολους λογους…πιστευω εκει περα στην Αθηνα εινα το ιδανικο μερος για εναν ρεμπετη να ζει ,κανο λαθος?

κι εγώ Λάρισα μένω Κυριάκο…και παίζω λίγο μπουζούκι ερασιτεχνικα χωρίς γνώσεις μουσικής …μόνο ακουστικά…
αλλά με λατρεία στο ρεμπέτικο

άμα βρεις κάτι ενδιαφέρον στείλε κανένα μήνυμα να τα πούμε

1 «Μου αρέσει»

Μπορεί η πρωτεύουσα να είναι υπερπληθυσμένη, αλλά υπάρχει και κάτι καλό σ’ αυτό: ότι και οι μικρότερες μειονότητες εκπροωπούνται από αρκετούς. Και ένας στους δέκα χιλιάδες να είσαι, μέσα σε σκάρτα 5 εκατομμύρια υπάρχουν πεντακόσιοι σαν εσένα.

Ε, οι ρεμπέτες δεν είναι δα και τόσο μειονοτικοί!

2 «Μου αρέσει»

Κυριάκο μου αγαπητέ, πρέπει να σε απογοητεύσω: Ρεμπέτες πια δεν ζουν ούτε στην Αθήνα, ούτε στο Μπεραία, ούτε οπουδήποτε της Ελλάδος ή του κόσμου, άσε! Το είδος εξέλειπε…

1 «Μου αρέσει»

Αυτην ειναι η δευτερη προσπαθεια να βρω φιλτατους μουσικους στην Λαρισα
καθως η πρωτη ηταν αποτυχημενη :confused: που ειστε κρυμμενοι? :sweat_smile:

1 «Μου αρέσει»

έγραψα ένα μήνυμα Κυριάκο αλλά δεν απαντήθηκε

1 «Μου αρέσει»