Άνοιγμα νέου ρεμπετάδικου...

Καλησπέρα, θέλω να ανοίξω μια παραδοσιακή, αυθεντική ρεμπετο-ταβέρνα με γνήσια και καλή ρεμπέτικη μουσική. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ μιας και μεγάλωσα ακούγοντας και παίζοντας ρεμπέτικα. Τώρα, το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν γνωρίζω τίποτα για το πώς ξεκινάς να ανοίξεις ένα τέτοιο μαγαζί. Για την περιοχή και το χώρο είμαι ήδη σε αναζήτηση και το θέμα της διακόσμισης είναι κάτι που έχω λύσει. Στο μόνο πράγμα που δυσκολεύομαι είναι να ψαχτώ για τις νόμιμες διαδικασίες (άδεια μαγαζιού, επιδοτήσεις και άλλες απαραίτητες ενέργειες και έξοδα που πρόκειται να συναντήσω). Στη φαμίλια μου δεν υπάρχει κάποιος καταστηματάρχης για να με καθοδηγήσει και βαδίζω στα τυφλά. Παρακαλώ όποιος έχει την εμπειρία και τις γνώσεις ας με βοηθήσει.
Ευχαριστώ!

βρές φίλε μου ένα ‘‘καλό λογιστή’’(ενημερωμένο λογιστή)να δρομολογήσεις σωστές κινήσεις.για επιδότηση τέτοιου είδους μαγαζιού δύσκολο…αλλά ρώτησε στον ΟΑΕΔ για προγράμματα νέων επαγγελματιών.

Φιλε jim εμπλεξες και σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και δεξια.
Αν γραψεις στην αναζητηση του google αδεια υγειονομικου ενδιαφεροντος θα δεις πολλα χρησιμα πραγματα που πρεπει να κανεις.
Σε γενικες γραμμες πρεπει να τρεξεις σε δημο,πολεοδομια,εφορια και πολλες αλλες γραφειοκρατικες υπηρεσιες.Σιγουρα βρες καλο μηχανικο με γνωριμιες:089: και εφοδιασου με
υπομονη.
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΕΝΙΕΣ

φιλε jim απο νομικα δεν ξέρω αλλα απο “στησιμο” πάνω στη δουλεια υπάρχει μια φτωχη εμπειρία που μπορώ στην κατθέσω!!!:slight_smile:

Σας ευχαριστώ παιδιά, κλαθε πληροφορία μου είναι πολύτιμη. Απο κουράγιο και υπομονή είμαστε φουλ, δόξα το Θεό. Και όταν έρθετε Γιάννενα με το καλό κερνάω κρασάκι.