«Εδώ είναι του Ρασούλη», παρουσίαση βιβλίου

Την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο-πολυχώρο “Ιανός” (Σταδίου 24) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του δημιουργού Μανώλη Ρασούλη με τον τίτλο «Εδώ είναι του Ρασούλη».

Για το ομότιτλο βιβλίο (Σελίδες 600, τιμή 25 ευρώ) που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Ιανός ο Μελωδός” ( συνέκδοση-χορηγία της ΑΕΠΙ), θα μιλήσουν οι Μάνος Ελευθερίου- στιχουργός, Νίκος Μαμαγκάκης- συνθέτης, Λιάνα Κανέλλη- βουλευτής και δημοσιογράφος, Γιώργος Κοντογιάννης- δημοσιογράφος/ εκδότης και ο Πέτρος Ξανθόπουλος- Διευθυντής του Νομικού Τμήματος και Διεθνών Σχέσεων της ΑΕΠΙ.

Το εν λόγω βιβλίο καθρέπτης της ιδιαίτερης προσωπικότητας του Μ.Ρ. κινείται κυρίως γύρω από τους ανθρώπους-σταθμούς της ζωής του, από το Χατζιδάκι και το Θεοδωράκη, μέχρι το Νίκο Παπάζογλου και τον Άκη Πάνου.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα «εξομολογητικό» βιβλίο με εκτεταμένο εισαγωγικό κείμενο, όπου ο γνωστός τραγουδοποιός μιλάει για τη σχέση του με το ελληνικό τραγούδι καθώς και για μερικούς από τους πιο γνωστούς δημιουργούς που το επηρέασαν και το διαμόρφωσαν. Ακόμη όλα τα τραγούδια του, κείμενα που έχουν γραφτεί από άλλους για τον ίδιο και πολλές φωτογραφίες.

Τη βραδιά διοργανώνουν η ΑΕΠΙ και ο Iανός.
Είσοδος ελεύθερη