Ψαχνω για αγορα τριχορδου

διαθετω 800-900 ευρω
τα φωτα σας

Χωρίς να θέλω να φανώ κυνικός, εάν θυμάμαι καλά είχες μια καλή επαφή με τον Καφετζόπουλο και τα όργανά του. Τώρα πώς ξέμεινες;

Εχω ενα τριχορδο του ΔΕΚΑΒΑΛΑ αν σ’ενδιαφερει.Το δινω 750 ευρω.Το τηλεφωνο μου ειναι 6947070931-Νικος.

καθολου κυνικος φιλε alco, την καλη επαφη με το μαστορα Καφετζοπουλο την εχω ακομα, πουλησα τα οργανα που ειχα παρει απο κει σε φασεις που ψαχνιομουν με αλλα πραγματα και δεν ειχα χρημα να κινηθω. εχω κρατησει εναν εκπληκτικο τζουρα του, απλα τωρα που ξανα-ψαχνομαι με το τριοχορδο ψαχνω για κατι πιο οικονομικο.

Πάντως με το ποσό που διαθέτεις έχεις πολλές επιλογές.Υπάρχουν πολλοι οργανοποιοί που σε αυτή τη τιμή έχουν πολύ καλά όργανα.

Φιλε μου θα ακουσεις πολλα και διαφορα,κρατα οτι θεωρεις σωστο.Τον ηχο του οργανου,καθως και το πως καθεται στο χερι σου,πρεπει να το δεις εσυ ο ιδιος απο κοντα,να αφουγκραστεις την ιδια σου την ψυχη.Αν δεν εισαι γνωστης,παρε ενα φιλο σου μουσικο μαζι,αλλα την αποφαση λαβε τη εσυ ο ιδιος.Ως προς τους κατασκευαστες εγω θα προτεινα Παπαδαμου η Σταμκο,ασχετα με τους χαρακτηρες τους μιλω για τα οργανα τους.Δεν ακυρωνω κανεναν αλλο βεβαια,απλως δηλωνω την προτιμηση μου.Ευχομαι να επιλεξεις ενα οργανο που θα μιλα στην ψυχη σου.Καλη αγορα.