Φίλοι και συνοδοιποροι γειά σας Λοιπόν η περιοχή Ευγένεια στο Κερατσίνι εκει που αργότερα χτιστηκε το εργοστάσιο της Παουερ ΔΕΗ σήμερα και οι Μύλοι Αγιου Γεωργίου λεγόταν Κουνελάκί εως την εποχή που το Κερατσίνι αρχισε να υφισταται σαν συνοικία προσφύγων στις αρχές του "50 Αν δεν κάνω λάθος και σημερα τίς περιοχές , με περίπου τα ιδια μορφολογικα χαρακτηρηστικά λέμε “Κουνέλια” π.χ στο Σχιστό Κορυδαλου “Κουνέλια” σε περιοχή στην Σαλαμίνα κοντα στα Κανάκια και αλλού . Τσαούση τώρα ελεγαν τον Γιοβάν Τσαούς κατι που γίνεται κατα κόρον οταν θελουμε να εξελληνίσουμε τα ονόματα ο Ρος Νταίηλη λεγεται Ρωσσης απο τους Κρητικούς κ.α τωρα για τα υπόλοιπα λόγια του τραγουδιου ετσι τα ακουγα να τα τραγουδανε αυτα μεταφέρω αυτα τα τραγούδια εχουν υποστει απειρες εκτελέσεις ,ενορχηστρώσεις και βιασμούς οπότε δεν αμφισβητώ και δεν αμφιβάλλω για τα λεγομενα του αγαπητου Παρασάνταλου θα μου επιτρέψει όμως να θεωρώ την γνωμη μου στο θεμα ισχυρότερη λογω ωτακοής μην ξεχναμε οτι κυκλοφοράει και η φήμη οτι ο Χεντριξ παραδεχθηκε τον Χιώτη σαν κορυφαίο παικτη οχι οτι περασε απο το μυαλό μου να αμφισβητήσω τον Χιώτη αλλα ηλικιακα και μόνο , υπάρχει ανακολουθία επειδή καποιος δημοσιογραφος ηθελε να κάνει εκπομπή το είπε . Δεν ήμουν μελος της παρέας που ηταν θυμάμαι ο Κερομύτης ο Μανίσαλης ο Γιάννης ο Παλαιολόγου νεαρός ,ο Γ Μητσάκης νεαρός και αυτός ο Μιχαλης Γενίτσαρης , ενας Ακης κιθαριστας στους Τριο Μορένο , τα εκλεβα λοιπόν απο συζητήσεις τής παρέας οχι πάντα με την ιδια σύνθεση , οταν πηγαίνα με τον παππου στο υπόγειο του σπιτιού που περνούσε την ωρα του ο Μαρκος στην Νίκαια και γω τάχα μου χάζευα την καρδερίνα απ εξω για να ακούω τις ιστορίες Τώρα για την ιστορία ο ανθρωπος που μιλάμε (ο παπους μου ) ειναι αυτός που στην φοτο που κυκλοφοράει στο διαδικτυο απο την Κηδεία του Μαρκου ειναι κατω δεξια σκυμμένος και τραβάει το μαντηλι για το Δευτε τελευταίον ασπασμό … παρόλο που ο επιλογος του προηγούμενου μυνήματος μου για το θέμα πιστευα οτι θα σας κάλυπτε για το υφος και το ηθος της πρόθεσης μου να μεταφερω αυτα που εχω ακούσει οτι δηλαδη δεν θέλω να κάνω μαθημα οποιασδήποτε μορφής σε κανεναν πιστεψα ότι δεν θα δημιουργουνταν αυτη η αναστάτωση που ειναι και
το σημάδι υγείας του φόρουμ Αναλαμβάνω λοιπόν την ευθύνη για την ορθότητα οσων ανεφερα και ζητω την κατανόηση σας για την αναστάτωση Ευχαριστώ πολύ όλους οσους απάντησαν