Ρεμπέτικη συνάντηση

Γιάννη Σακελλάρακης - Ρεμπέτικη συνάντηση

Ο Γιάννης Σακελλαράκης είναι μπουζουξής. Το cd “Ρεμπέτικη συνάντηση” που κυκλοφόρησε απο την εταιρεία “Δίκτυο” είναι σε επιμέλεια δικη του ενω την ενορχήστρωση και τη μουσική επιμέλεια έκανε ο πολυ γνωστος Δημήτρης Κοντογιάννης. Παρακάτω οι συντελεστές του δίσκου και δελτίο τύπου απο το site του Δίκτυου.

Τραγουδούν:
Κώστας Δουμουλιάκας
Ντένια Κουρούση
Άλκης Μαύρος
Αντιγόνη Μπούνα
Κατερίνα Σκορδαλάκη

και ο Δημήτρης Κοντογιάννης

Επιμέλεια ρεπερτορίου: Γιάννης Σακελλαράκης
Μουσική επιμέλεια-ενορχήστρωση: Δημήτρης Κοντογιάννης

Πρώτος δίσκος του Γιάννη Σακελλαράκη, η Ρεμπέτικη συνάντηση αφηγείται απλά και ξεκάθαρα αυτό που λέει ο τίτλος: το συναπάντημα μερικών από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές και μουσικούς του λαϊκού πάλκου στις μέρες μας, με εκλεκτά και όχι συχνά παιγμένα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Απόστολος Χατζηχρήστος, Γιώργος Λαύκας, Σπύρος Περιστέρης, Μανώλης Χιώτης, Στέλιος Χρυσίνης, Μπάμπης Μπακάλης και άλλοι. Το γεγονός ότι τα τραγούδια του δίσκου έχουν τη βαρειά σκιά ερμηνευτών όπως ο Σταύρος Τζουανάκος, η Στέλλα Χασκήλ, ο Τάκης Μπίνης και άλλοι, πέρα από το να ανεβάζει τον πήχυ, δεν αφήνει περιθώρια για αβέβαιες «καινοτομίες». Ο δίσκος λοιπόν, δεν βασίζεται σε τέτοιες, αλλά σε εκτελέσεις μεστές από τον αέρα, τη δύναμη και την αμεσότητα του πάλκου, με σπάνιες ερμηνείες. Ο Γιάννης Σακελλαράκης, δηλώνει ερασιτέχνης μουσικός. Tέτοιοι ερασιτέχνες, ευχόμαστε να πληθύνουν.

eyxaristo poly gia ola ta kala apo sas

Μήνυμα από συντονιστή: Φίλε ebix καλώς όρισες στο Forum.Τα μηνύματά σου θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish