Οργανοποιος Μανώλης Φεργαδης

Παιδιά Καλησπερα . Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για οργανοποιους και δεν έχω δει κάποια κουβέντα για τον συγκεκριμένο , παρά μόνο μια παρουσίαση οργάνων από τον ίδιο πριν ένα χρόνο .
Έψαχνα να πάρω έναν μπαγλαμά και πέρασα από το μαγαζί του στην Μεταμόρφωση . Μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση τα μπουζουκια του γιατί το κάθε όργανο είχε τελείως διαφορετικό ήχο . Έχει μπουζουκια με σκασιμο που φωνάζουν , σκυλάδικα μπουζουκια , χιώτικα τύπου δεκαετίας 50 .
Εν τέλη αγόρασα από εκεί μπαγλαμά , ήταν πολύ εξυπηρετικός ο άνθρωπος και οι τιμές του είναι πολύ προσιτές . Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα

Υ.Γ. Αφήνω ένα λινκ και ένα τηλέφωνο γιατί δεν έδωσα κάποιο τρόπο επικοινωνίας

694 7490853

4 «Μου αρέσει»

Καλορίζικος ο μπαγλαμάς και καλοτάξιμος. Εάν θες κάνε μας μια παρουσίασή του με φωτογραφίες ή/και ηχητικό για να τον “χαζέψουμε” και εμείς λίγο.

Όσο για την πρωτοβουλία το να ανοίξεις αποκλειστικό νήμα για τον οργανοποιό καλά έκανες και είναι ωραίο να μαθαίνουμε και νέα πρόσωπα λιγότερο προβεβλημένα. Εάν τύχει να βρεθείς ξανά στο εργαστήριό του (Κοραή 2, 14452, Μεταμόρφωση ) δώσε μας και φωτογραφικό υλικό από τις δουλειές του.

3 «Μου αρέσει»

αυτη ειναι ευχη!
Ωραία ταξίμια . θα την χρεισημοποιώ :+1:

2 «Μου αρέσει»

Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή , θα ανεβάσω μετά φωτογραφίες τον μπαγλαμά, θα προσπαθήσω να ανεβάσω και βίντεο . Υπάρχει βέβαια και στο προφιλ του οργανοποιου στο Facebook όπου ανεβάζει βιντεο με όλα τα όργανα που φτιάχνει , έχει αρκετό υλικό μέσα οποίος θέλει θα συνιστούσα να ρίξει μια ματια στο προφίλ .

4 «Μου αρέσει»

Πως σας φαινεται αυτό; Το χω δει στο προφίλ του οργανοποιου ( του Φεργάδη ) για αυτό το έβαλα σε αυτό το νήμα