Διημερίδα για το μπουζούκι - 2012

Δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά δεν μπορώ να επιχειρηματολογίσω εδώ, - όχι λόγο ανικανότητας -, αλλά γιατί θα κουράσουμε με επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα, τα οποία τελικά ουδείς θα ακούσει από όσους θα ασχοληθούν θετικά ή αρνητικά με το θέμα. Εννοώ φορείς, Πολιτεία κ.λ.π
Φίλε Pepe μιλάς μεν ρεαλιστικά και συναισθηματικά, αλλά όχι νομικά, διπλωματικά και πολιτικά και καλώς ή κακώς το παιχνίδι σε όλα και για όλα τα πράγματα πλέον παίζεται σε άλλο επίπεδο στο οποίο η ελλάδα όχι μόνον είναι ουραγός με την λογική του "έλα μωρε τί έγινε " , αλλά της πιάνουν και τον κ@@@λο
Νιώθω και αντιλαμβάνομαι τι λές, αλλά πλέον από τα 50 μου, την εμπειρία της ζωής μου, το επάγγελμά μου και άλλα πολλά , δεν τα ενστερνίζομαι.
Εγώ λέω μακάρι να γίνουν όλα αυτά που ονειρεύτηκε και δρομολογεί ο Θ.Π και άς είναι εκ του περισσού ( παραπανίσια/ περιττά ) . Δεν βλάπτουν. Για σκέψου όμως κάποτε η ελλάδα ή οι έλληνες να χρειαστούμε τα πολιτιστικά αυτονόητα και κάπως , κάπου να τα έχουμε στερηθεί ; θα βαράμε ώς συνήθως το κεφάλι μας στο τοίχο και θα λέμε τι έκανε η Πολιτεία, ή τι έκανε ο τάδε και θα βρίζουμε ( μιλάω πάντα για νομικά, διπλωματικά και πολιτικά στοιχεία που σχετίζονται με τον πολιτισμό και τη συμμετοχή ή συμβολή των ελλήνων σε αυτόν. )
Δεν θα το ανοίξω περαιτέρω το θέμα γιατί πρέπει να γράψω διατριβή ή νομικό κείμενο και δεν αρμόζει εδώ. Πάντως ξαναλέω σεβαστά και κατανοητά τα όσα λές, αλλά π΄λεόν για πρακτικούς οφελιμιστικούς λόγους υπέρ της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς δεν τα ενστερνίζομαι … !!!

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 22:16 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 22:14 —

ΣΥΜΦΩΝΩ. Ενα όργανο με ποικίλες παραλλαγές και ώς τέτοιο, δηλαδή ποικιλόμορφο θα ζητηθεί να αναγνωριστεί από ελληνικούς και διεθνείς φορείς .

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 22:18 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 22:16 —

alchimistis γιατί δεν διαβάζεις τα προηγούμενα κείμενα ; … :slight_smile:
Πλάκα κάνω. … :slight_smile:
Το είπα όμως και παραπάνω και το ξαναλέω. Η προσπάθεια αφορά το ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΩΣ 3ΧΟΡΔΟ, ΤΖΟΥΡΑ, ΜΠΑΓΛΑΜΑ και 4ΧΟΡΔΟ. -

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 22:21 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 22:18 —

Είπαμε : θα ζητηθεί αναγνώριση ώς 3χορδο, τζουρά, μπαγλαμά και 4χορδο !!!