📢 Ομαδική Παρακολούθηση της παράστασης "Το μινόρε της Αμερικής"

Καλησπέρα σε όλους! Μετά την ομαδική παρακολούθηση της παράστασης “Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης” λέμε να πάμε να δούμε όλοι μαζί την παράσταση “Το μινόρε της Αμερικής”.

Οι δυνατές ημερομηνίες είναι δύο, 11/1/2019 και 26/1/2019 οπότε σε πρώτη φάση, θα ήθελα όσοι ενδιαφέρεστε να απαντήσετε στην παρακάτω ψηφοφορία ώστε να δούμε πόσοι μαζευόμαστε και ποιά μέρα είναι αυτή που μπορούν οι περισσότεροι. Η ψηφοφορία θα κλείσει στις 4/1/2019, οπότε ψηφίστε μέχρι τότε!

  • 11/1/2019
  • 26/1/2019
0 ψηφοφόροι

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ένα μικρό οδοιπορικό της αγωνίας, του πόνου, του φόβου για το άγνωστο και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο. Η παράσταση καταγράφει και τραγουδά τη διαχρονική περιπέτεια του λαού μας, με τα τραγούδια που συντρόφευσαν τους Έλληνες μετανάστες στην Αμερική στις αρχές του αιώνα…

Για περισσότερα, διαβάστε το νήμα όπου συζητάμε την παράσταση:

1 «Μου αρέσει»

Απ’ ό,τι φαίνεται από την ψηφοφορία μαζευόμαστε για το Σάββατο 26/1.

Η παράσταση είναι στις 21:00 στον Πολυχώρο “Διέλευσις” στην Κυψέλη.

Η είσοδος είναι 12 ευρώ (άνεργοι, φοιτητές, άνω των 65: 10 ευρώ)

Δήλωση συμμετοχής

Όσοι θέλετε να έρθετε μαζί μας στην παράσταση, αρκεί να πατήσετε “Θα έρθω! ή Θα έρθω!!!” (όποια και από τις δύο επιλογές να πατήσετε είναι το ίδιο) στην παρακάτω ψηφοφορία μέχρι τις 22/1.

  • Θα έρθω!
  • Θα έρθω!!!
0 ψηφοφόροι

Μετά τις 22/1 θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με προσωπικό μήνυμα για να σας στείλουμε περαιτέρω οδηγίες.

Υ.Γ: @nikos_politis, @alko101, @marios_mountrixas, @tountas_priest: εσείς που ψηφίσατε ότι μπορείτε στις 26/1 αν μπορείτε δηλώστε συμμετοχή εδώ :slight_smile:

Υπενθυμίζω αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την παράσταση μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω θέμα:

Σας θυμίζω ότι πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή για να κλείσουμε θέσεις ομαδικά στην παράσταση :slight_smile:

Απλά στην παραπάνω ψηφοφορία πατήστε “θα έρθω” ή “θα έρθω!!!” :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Έχετε άλλη μία μέρα για να δηλώσετε αν θα έρθετε στην παράσταση. :slight_smile:

Προς το παρόν είμαστε εγώ, ο @admin, ο @marios_mountrixas, ο @nikos_politis και η @tountas_priest.

Το προηγούμενο Σάββατο λοιπόν (26/1) βρεθήκαμε στον Πολυχώρο Διέλευσις στην Κυψέλη και παρακολουθήσαμε την παράσταση “Το μινόρε της Αμερικής”.

Η δουλειά που έχει γίνει από όλους τους συντελεστές της παράστασης ήταν εξαιρετική. Η παράσταση ενσωμάτωνε μια αρκετά πλήρη παρουσίαση της ζωής των ελλήνων μεταναστών στην Αμερική την εποχή εκείνη, γεμάτη συναίσθημα αφήνοντας όμορφα και επίκαιρα μηνύματα στο τέλος.

Η μουσική των “Παραπεταμένων”, πάντα πιστή στην πρώτη εκτέλεση, πλαισίωνε όμορφα το σενάριο και τις διηγήσεις της παράστασης.

Σε όσους δεν κατάφεραν να δουν την παράσταση, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα, καθώς μετά την μεγάλη προσέλευση στον πολυχώρο “Διέλευσις” (ο χώρος ήταν γεμάτος), αποφασίστηκε να γίνουν άλλες δύο παραστάσεις.

2 «Μου αρέσει»

Σας ευχαριστούμε για την ευγενική και γενναιόδωρη κριτική σας και για την υποστήριξη που μας προσφέρει το rebetiko forum. Οι επόμενες παραστάσεις μας είναι Παρασκευή 1/2 και Σάββατο 16/2 στη" διέλευσις" με την ευχή να συνεχίσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε για το ρεμπέτικο !

4 «Μου αρέσει»

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 365 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.