“Δεν πάω σπίτι μου απόψε!..” - Μουσική παράσταση με τον Γρηγόρη Βασίλα & την Ηρώ Σαϊα - Ξεκινάει!

Η ΗΡΩ ΣΑΪΑ συναντά τις Μαρίκα Νίνου, Σπεράντζα Βρανά, Μάγια Μελάγια & Μαίρη Λίντα
στα θρυλικά κέντρα της δεκαετίας του '50!

Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση με τον Γρηγόρη Βασίλα και το συγκρότημά του
στον νέο χώρο «Ρίζες-Κεραμεικός»

Κάτι νέο «φυτρώνει» στον Κεραμεικό (Αγησιλάου 88), σ’ έναν ολοκαίνουργιο χώρο με επιλεγμένες ελληνικές γεύσεις και ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες. Οι «Ρίζες-Κεραμεικός» στεγάζονται σε ένα παραδοσιακό νεοκλασικό κτήριο ανακαινισμένο με πολύ μεράκι και γούστο, και λειτουργούν σε τρία επίπεδα: «Καφέ-Ουζερί» (στο ισόγειο), «Μουσικό Δωμάτιο» (στον 1ο όροφο) και «Ποτοπωλείο με θέα» (στην ταράτσα).

Στο «Μουσικό δωμάτιο» ο Λάμπρος Λιάβας προτείνει μια σειρά από «συλλεκτικές μουσικές βραδιές». Θεματικές μουσικές παραστάσεις, σε ένα ζεστό οικογενειακό χώρο, με άμεση επαφή των θεατών με τους καλλιτέχνες και επιλογές απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.

Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο (με έναρξη στις 14 Δεκεμβρίου), στο «Μουσικό δωμάτιο» θα αναβιώνουν τα θρυλικά κέντρα της χρυσής δεκαετίας του 1950, σε μια μουσική παράσταση με τίτλο: «Δεν πάω σπίτι μου απόψε!..»

Η Ηρώ Σαϊα συναντά τις μεγάλες κυρίες της εποχής: Μαρίκα Νίνου, Μάγια Μελάγια, Σπεράντζα Βρανά και Μαίρη Λίντα, σε μιαν επιλογή από τα πιο αγαπημένα λαϊκά και αρχοντορεμπέτικα τραγούδια.

Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση με τον σολίστα του μπουζουκιού Γρηγόρη Βασίλα (που παίζει, τραγουδά και υπογράφει την ενορχήστρωση και τη μουσική διεύθυνση) με το συγκρότημά του, όπου συμμετέχουν οι μουσικοί: Φίλιππος Παχνιστής (πιάνο), Αλέξανδρος Καμπουράκης (ακορντεόν), Μιχάλης Ατσάλης (κιθάρα) και Γιώργος Βεντουρής (κοντραμπάσο).

ΡΙΖΕΣ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Αγησιλάου 88 & Σαλαμίνος, 10435 Κεραμεικός
Κρατήσεις, τηλ. 211 0133 135

Υ.Γ: Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί και τις παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς!

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 365 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.