Χορδές για ΤΡΙΧΟΡΔΟ

Καλησπέρα αλάνια.Πείτε καμιά γνώμη για χορδές ρε παιδιά…έχω βαρεθεί να βάζω κάτι mastro(σκέτη σαπίλα) και ξενερώνω ώρες ώρες με τον ήχο…δοκίμασα και prodigy κίτρινες αλλά ούτε μ αυτές τρελάθηκα.Γνωρίζω ότι υπάρχουν κι άλλες ποιότητες απλά ρωτάω για να μάθω ποιες αξίζουν περισσότερο

Εάν δε παίζεις με ενίσχυση (βλέπε μαγνήτης) θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τις χορδές Neorion. Ανοξίδωτες και αρκετά ανθεκτικές με καλό ήχο. Βέβαια και με την ανάλογη τιμή, ακριβότερη από όσες άλλες ξέρω, αλλά αξίζουν κατά τη προσωπική μου άποψη. Ας ακούσουμε όμως και άλλους που είναι επαγγελματίες του χώρου.

Εγω εχω καταληξει στις sonata χωρις να ειμαι απολυτα κολλημενος και απολυτος.Ριξε μια ματια δεν χανεις τιποτα.Παντως στην πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω neorion εχω ακουσει κατα καιρους καλα λογια

prodigy…:slight_smile:

ποια ποιοτητα? απ οτι βλεπω υπαρχουν πολλες

Neorion με κλειστα ματια. Αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω, θα δεις μεγαλη διαφορα και στον ηχο αλλα και στην ανθεκτικοτητα τους.

Σας ευχαριστώ όλους τελικά θα δοκιμάσω τις neorion

Κατά πάσα πιθανότητα φαντάζομαι ότι θα διαλέξεις αυτό το σετ. Όμως θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι οι Neorion είναι πολύ καλές μόνο εάν ΔΕ παίζεις με μαγνήτη. Είναι ανοξείδωτες (inox) με αποτέλεσμα αυτό να έχει το μειονέκτημα να μην “μαγνητίζονται” τόσο καλά και να μην τις πιάνουν οι μαγνήτες. Εάν πάλι είσαι λάτρης του φυσικού ήχου, τότε έκανες καλή επιλογή!