Φωτογραφίες που δεν πέρασαν στο Νέο Φόρουμ

Πρέπει να πω φίλε Περικλή, ότι ΟΛΑ από αυτά που περιγράφεις παραπάνω (υπερβολικό το πάμπολλα ), δυστυχώς, δεν έχουν μεταφερθεί στη νέα μορφή της σελίδας μας. Μάλλον δεν ήταν εφικτό. Κρίμα.

Αν τα διαβάσει τώρα κάποιος τα νήματα αυτά, θα διαπιστώσει ότι γίνονται πολλές κουβέντες για αρχεία που δεν εμφανίζονται στη σημερινή μορφή της σελίδας, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να καταλάβει τα σχόλια που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Μου φαίνεται βουνό να προσπαθήσω πάλι να τα ανεβάσω ΟΛΑ. Ευελπιστώ, λίγα-λίγα, μέσα στο φθινόπωρο και τον χειμώνα, κάποια από αυτά (κυρίως ετικέτες) να τα περάσω πάλι στα θέματα τους.

1 «Μου αρέσει»

Καλημέρα @fotis_anikanopoihtos.

Ναι είναι γνωστό ότι δεν έχει περαστεί ένα μεγάλο μέρος φωτογραφιών στο νέο φόρουμ. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να ξεκινήσουμε να διορθώνουμε και σύντομα θα ζητάγαμε και την βοήθεια μελών που έχουν ανεβάσει πολύ υλικό όπως εσύ.

Οπότε σιγά - σιγά μπορούμε μαζί να τα βρούμε και να τα προσθέσουμε. Για αρχή θα μας βοηθούσε πολύ όπου εντοπίζονται νήματα που λείπει κάποια φωτογραφία να μας στέλνετε ένα προσωπικό μήνυμα ώστε να μπορέσουμε να την βρούμε στο παλιό φόρουμ και να την φέρουμε εδώ :blush:.

1 «Μου αρέσει»

Να ΄σαι καλά φίλε Χρήστο.

Όπως έγραψα θα κάνω μια προσπάθεια να τα ανεβάσω πάλι. Εκείνο που θα ήθελα, αν είναι εφικτό, είναι να μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματα στα οποία έχουν ανέβει οι ετικέτες ή τα δημοσιεύματα από μένα. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε σε βάθος χρόνου, θα επαναφέρω αρκετά από τα δημοσιεύματα εφημερίδων που τώρα είναι απόντα στα νήματα του Φόρουμ.

1 «Μου αρέσει»

Αυτό δυστυχώς μπορεί να γίνει μόνο ανά περίπτωση :confused:

Κάθε φορά που κάποιος θέλει να ανεβάσει κάτι που υπήρχε μπορεί να μας στέλνει ένα προσωπικό μήνυμα για να του ανοίγουμε την επεξεργασία στα μηνύματα που χρειάζεται.

Όπως είπα, θα βοηθήσουμε και εμείς ανεβάζοντας σιγά - σιγά υλικό από το παλιό φόρουμ. Στόχος είναι να μην χαθεί τίποτα. :wink:

Ωραία.

Φοβάμαι ότι θα σας βάλω σε μεγάλο κόπο γιατί είναι πολλά τα εκκρεμή θέματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα επανέλθουν όλα.

2 «Μου αρέσει»