Τι γνώμη έχετε;

Καλη Χρονιά σε όλους Συμπατριώτες μου .θα ήθελα να μου πείτε μια γνώμη για το μπουζουκι αυτό… και ποιον να εμπιστευτω για να το κάνω πένα. Το όργανο υπολογίζω οτι πρέπει να ειναι 40 περίπου ετών…μπορείτε να καταλάβετε ποιος μπορεί να το έφτιαξε;

http://cloud.tapatalk.com/s/586eac1895ede/20170105_195732.jpg
http://cloud.tapatalk.com/s/586eac37c1077/20170105_195718.jpg
http://cloud.tapatalk.com/s/586eac37b9703/20170105_195658.jpg
http://cloud.tapatalk.com/s/586eac7e1e24b/20170105_222815.jpg

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Έχω ένα παρόμοιο όργανο
http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=21753

Μοιάζει αρκετά με το δικό σου. Το δικό μου είναι ένα απλό μπουζούκι που μπορεί και να ήταν καλούτσικο στα νιάτα του, δε νομίζω οτι αξίζει ο κόπος να πάει σε οργανοποιό για επισκευή, κάποια στιγμή θα το συμμαζέψω ο ίδιος αλλάζοντας κάνα δυό πραγματάκια πάνω του.

Αξίζει να ρίξεις τα λεφτά σου σε ένα τέτοιο όργανο;

Εννοείται πως εξαρτάται κι από το πόσο συμμάζεμα θέλει.

Η αλήθεια είναι οτι λιγακι μοιάζουν…θα το παω μεχρι το Βαρνα να πάρω μια γνώμη ισως να κελαηδαει.:slight_smile: δεν ξέρω ανάλογα με το τι θα μου πει ο μαστορας

Ευχαριστώ για την απάντηση

Χρονια πολλα παιδες.Θα προτεινα στον φιλο,να ρωτησει καποιον οργανοποιο για το αν αξιζει η οχι κλπ.Μαλιστα μια 2η γνωμη θα σε φερει πιο κοντα στην αληθεια.Γενικα λιγοι οργανοποιοι δε δυστρωπουν(στις επισκευες),καθως αφενος συνηθως δεν ειναι ‘‘δικα’’ τους οργανα,κι απαιτουν χρονο,γνωση,μερακι,που θεωρουν πως δε πληρωνεται αυτα με τετοιες δουλειες.Απλα ετσι ειναι και,να τα περιμενει τα πραγματα.Παντως ενα τοσο παλιο οργανο,κοιτας να το εκμεταλλευτεις αν γινεται,αν οχι,ψαχνεις για οργανοποιο…χαχαχα.
φιλε BLEKOS ειναι και θεμα γουστου και χρηματων.πχ οσο απλο κι αν ειναι,αν σου '‘καθεται’'σουπερ πανω σου,ισως βαλεις ενα καπακι κι μια ταστιερα.Στον καταλληλο τεχνιτη,θα’χεις καινουργιο οργανο(σε παλια ξυλα).Αλλος παλι μπορει να το '‘φυσαει’'και να σκασει '‘παγκουι’'για καινουργιο…τι να πεις,…τ’κατομμυρια…τα’κατομμυρια…που’λεγε κι ο Ζαμπετας.Να περνατε καλα !!!

Καλή σου μέρα φίλε μου και καλή χρονιά !είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες και ελεγε και ο Γιώργαρος …αν έχεις στο νου σου κάποιο οργανοποιό από αυτούς που λες στείλε μου pm. Σίγουρα θα το φτιάξω εχω περιέργεια να το ακούσω!

Καλημερα σε ολους.Κοιτα mike_v απο τις φωτο αν και τριχορδος,το μπουζουκακι σου θεωρω οτι ειναι εξωτερικως ομορφο κι αρμονικο γεωμμετρικα ας πουμε.Δηλ. μ’αρεσει.Κανε εναν κοπο να το ψαξεις χωρις βιασυνες,ενα καλο σερβις ισως ειναι αρκετο.Το που ειναι ενα εντελως προσωπικο θεμα,καθενας εχει τις προτιμησεις του.Η οποια αποφαση σου,ειναι ευθυνη δικη σου και αυτο ειναι το τιμιο,αφου ζητας αποψεις και πληροφοριες.Πιστευω να πανε ολα καλα αν δεν το βιαστεις το θεμα.

Σε ευχαριστώ μαγκα μου