Τακτική συνάντηση - 27 Δεκεμβρίου 2018

Πέμπτη 29/11/ 21.30 στις Σβούρες, Κερατσίνι, είναι καλά;


Η συνάντηση τελικά αποφασίστηκε για τις 27/12 στο μαγαζί “Όπως Παλιά”.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

2 «Μου αρέσει»

δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μηνιαίες οι μαζώξεις, ίσως θα μπορούσαμε να κρατήσουμε δυνάμεις για μια μεγάλη μέσα στις γιορτές.

1 «Μου αρέσει»

Συμφωνούμε να προγραμματίσουμε την επόμενη συνάντηση μέσα στις γιορτές;

1 «Μου αρέσει»

ας δώσουμε χρόνο να τοποθετηθούν αρκετοί φίλοι. αν υπάρχουν συμμετοχές για νοέμβρη, προφανώς δεν την χάνουμε!

4 «Μου αρέσει»

Οπως φαίνεται υπάρχει μία “κόπωση” στα μέλη.Όπως λέει κι ο Νικόλας {λίγκα ρόσα),ας δώσουμε λίγο χρόνο στον κόσμο,ώστε να μπορέσει να “αναλάβει”.Φαινόμενα όπως της τελευταίας μάζωξης,όπου ακυρώνουμε την τελευταία στιγμή την εκδήλωση,-με ότι αυτό συνεπάγεται-,δεν μπορούν να επαναληφθούν.Ίσως να πρέπει να αλλάξει και το σύστημα δηλώσεων συμμετοχής,-δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό-, αλλά δεν μπορεί να λειτουργεί το σύστημα ως έχει.

1 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα σε όλους! Μπορούμε να βάλουμε μία προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής, έως και μία βδομάδα πριν την εκδήλωση. Έτσι, αν δεν έχουμε συμμετοχές, δεν θα είναι τελευταία στιγμή πριν το ακυρώσουμε.

Καλό είναι που το ανακοινώνουμε στην αρχή του μήνα, αλλά πχ: για μένα είναι πολυ δύσκολο να γνωρίζω από τώρα αν θα μπορώ για τις 29 του μήνα. Οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τώρα. :slight_smile:

Θα σκεφτούμε σιγά - σιγά και έναν τρόπο να αλλάξουμε το σύστημα συμμετοχής χρησιμοποιώντας και κάποια δυνατότητα της νέας πλατφόρμας.

4 «Μου αρέσει»

Γεια σας παιδια!
Μας συγχωρειτε που εχουμε χαθει, αλλα πολυ τρεξιμο.
Εμας μας βλεπω για μετα τις 16 Δεκεμβριου!

2 «Μου αρέσει»

αν είναι για καλό,. χαλάλι σας!

Είναι νομίζω σαφές ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει μέσα στις γιορτές. Σκεφτείτε από τώρα ποια μέρα να επιλέξουμε. Με δεδομένη την επιτυχημένη, από την πλευρά των συμμετοχών, περυσινή επιλογή μας, προτείνω Παρασκευή 28 του Δεκέμβρη. Υπενθυμίζω ότι η περυσινή συνάντηση έγινε στου Λελούδα και είχε επιτυχία, με μελανά σημεία τον ίσως μη επαρκή εξαερισμό, αφού παραπονέθηκαν αρκετοί για το κάπνισμα, τη μεγάλη φασαρία (είμασταν πάρα πολλοί) και την παρουσία πολλών, σχετικά, «θαμώνων». Αλλά ας σκεφτούμε πρώτα αν μας βολεύει η ημερομηνία, ας μαζέψουμε αμέσως μετά συμμετοχές και, ανάλογα, θα σκεφτούμε και τον κατάλληλο χώρο.

2 «Μου αρέσει»

εγώ συμφωνώ σε όλα. για να τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι, παλιοί και νέοι!
μακάρι να υπάρχει ενδιαφέρον και να γίνει μια ακόμα μάζωξη ενδιάμεσα.

Η κατάσταση ανά στιγμές ήταν αρκετά άσχημη πέρυσι στον Λέλουδα. Ειδικά η μη-παίζοντες φίλοι μας δεινοπάθησαν… :confused:

Όπως το βλέπω κι εγώ πάει ανάμεσα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς, όπως τα τελευταία 2-3 χρόνια.
Όσον αφορά το μέρος, θα επέλεγα οποιοδήποτε θα μπορούσε να μας ανεχτεί (ειδικά τέτοιες μέρες) και να μας εξυπηρετήσει.
Όσον αφορά το κλίμα, όταν κάνει κρύο και όλα είναι κλειστά και καπνίζουν 9.5 στους 10 τότε η ατμόσφαιρα θα είναι αποπνικτική, καθώς και η φασαρία πολλαπλασιάζεται. Τα έχουμε ξαναπεί. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι σε όποιο μαγαζί και να πάμε εάν δεν βάλουμε εμείς φρένο στους εαυτούς μας (ηχορύπανση και κάπνισμα) η ατμόσφαιρα θα είναι πάντα η ίδια.

2 «Μου αρέσει»

συμφωνώ με τον αλέξανδρο. οι καπνίζοντες ας αυτοσυγκρατηθούν, και οι μη οργανοπαίχτες να τραγουδάνε και να χορεύουνε! μάζωξη για να γνωριστούμε είναι, όχι πρόγραμμα σε μαγαζί.
ας πέσουν οι προτάσεις να διαλέξουμε. εγώ εννοείται ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον λελούδα, και δεν το λέω επειδή παίζω εκεί.

1 «Μου αρέσει»

Προτείνω το εξής: Αν δεν έχουν δηλωθεί 15 συμμετοχές 4 ημέρες πριν την κάθε μάζωξη αυτή να μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία. Τώρα όσον αφορά το πότε έγινε η περσινή ή παλαιότερη μάζωξη ας μην λειτουργούμε στερεοτυπικά.
Πρώτα οι δηλώσεις συμμετοχής και βλέπουμε…

1 «Μου αρέσει»

Επίσης δείτε λιγάκι αυτό το στέκι. Πήγα πριν λίγες μέρες και είναι πάρα πολύ ωραίο.

2 «Μου αρέσει»

θανάση μας χωράει; έχεις μιλήσει με τον ιδιοκτήτη;
επίσης ξανάνοιξε η ρούγα στη νέα φιλαδέλφεια, σε νέο χώρο αλλά πάντα με τον κυρ-μήτσο στην κουζίνα.

1 «Μου αρέσει»

Νίκο έχει και ένα άνετο δωμάτιο παλιακό και ψηλοτάβανο που δεν φαίνεται στις φωτο. Όχι δεν έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη

2 «Μου αρέσει»

Ας μαζέψουμε συμμετοχές πρώτα… Απ’ ό,τι φάνηκε, προσανατολιζόμαστε για Παρασκευή 28 / 12 /. Οι ταχυδρομημένες προσκλήσεις για δεξιώσεις της παλαιότερης Αθήνας τελείωναν με το αρκτικόλεξο R.S.I.V.P! (Repondez s’ il vous plait!) και έναν αριθμό τηλεφώνου δίπλα, στέλνονταν δε δύο ή περισσότερους μήνες πριν. Εμείς δεν χρειαζόμαστε γαλλικά (τα μάθαμε μαζί με το πιάνο), ούτε τηλέφωνο. Δήλωση συμμετοχής όμως χρειαζόμαστε, σε δεύτερο φιάσκο δεν προτίθεμαι να μπλεχτώ. Οι δηλώσεις συμμετοχής που θα μου στείλετε λοιπόν, θα είναι δεσμευτικές, φυσικά με την αίρεση της ανωτέρας βίας (αρρώστεια κυρίως) και θα περιλαμβάνουν και τον μίνιμουμ αριθμό συμμετεχόντων ανά παρέα. Αναμονή, λοιπόν, από σήμερα κιόλας.

6 «Μου αρέσει»

Μέσα!Οποτε αποφασίσει ο λαός!

Να διευκρινίσω ότι μόνο οι (δεσμευτικές!) δηλώσεις συμμετοχής μετράνε για την όποιαν απόφαση.