Τακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2013

Αχά! Αν γίνει Πέμπτη, ίσως να έρθουν όσοι δουλέυουν ΠΣΚ… εγώ θα το προσπαθήσω.

μέσα! υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσω βέβαια, ειδικά αν αποφασίσω να πάω στη μάζωξη του σήλαμπς την επόμενη μέρα.

Δε προτείνεις στο sealabs να έρθουν εκείνοι στη δική μας να κάνουμε 2 σε 1; :089:
[SUB]
Αστειεύομαι προφανώς[/SUB]

Αλέξανδρε, δεν χρειάζεται να εκληφθεί ως αστείο, πολύ ωραία θα ήταν να πηγαίναμε παρέα. Όμως, θα μαζευόμασταν υπερβολικά πολλοί. Κι εγώ πάντως, μέσα για Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου.

χαλαρά, έτσι κι αλλιώς σε γενικές γραμμές οι ίδιοι είμαστε εδώ κι εκεί!

Μία πάρα πολύ καλή πρόταση μάζωξης είναι η ταβέρνα του Κορομηλά στην Αγία Παρασκευή. Άνετο πάρκινγκ, μεγάλος χώρος, καταπληκτικό παϊδάκι:107:. Παλιά σύχναζα αρκετά εκεί γιατί έπαιζε ο Βασίλας με τον Ζαφειρίδη. Είναι πολύ κοντά στο γνωστό μας 25αράκι.

Πάρτε μία γεύση από facebook

και από το επίσημο site της ταβέρνας.

http://www.koromilas.gr/

άντε και ένα βιντεάκι από μία όμορφη Τετάρτη

κώστα σε εμπιστεύομαι! και να πεις και ημερομηνία που θα είσαι αθήνα, ε;
ελπίζω να μην τρομάξουμε τους οικογενειάρχες θαμώνες και να ανεχτούνε τα ξενύχτια μας οι εργαζόμενοι εκεί.

Κι εγώ μέσα.

Μιας και η αρχή για συμμετοχές έγινε πριν κάποιες μέρες, (λέω εγώ) μήπως θα έπρεπε να οριστικοποιήσουμε την ημερομηνία και να βρούμε μέρος, για να οργανωθούμε γιατί οι μέρες πλησιάζουν; Η είναι ακόμα νωρίς για τέτοια οργάνωση;

καταλήξαμε για κορομηλά στις 12; είναι οκ για μένα.
αν είναι οκ για όλους, μαζεύει κάποιος συμμετοχές, που να ξέρει το μαγαζί;

Έχει μουσικούς κάποιες μέρες (Δουμουλιάκας, Ελευθερία Κουρλιά…). Για ρωτήστε και γι’ αυτήν τη λεπτομέρεια, μη χάσουν το μεροκάματο οι άνθρωποι.

Λοιπόν, μίλησα πριν λίγο με τον Κώστα που έχει το μαγαζί και μου είπε κανένα πρόβλημα, με χαρά θα μας δεχτεί στο μαγαζί του. Πείτε μου ποια ημέρα θα θέλατε να το οργανώσουμε και να αρχίσουμε να μαζευόμαστε δηλώνοντας επιθυμίες έτσι ώστε να έχουμε μια εικόνα για τα άτομα που θα μαζευτούν.

Παναγιώτη αυτό ήταν το πρώτο πράμα που ρώτησα, εννοείτε ότι θα η μάζωξη θα γίνει μία μέρα η οποία δεν θα παίζουν επαγγελματίες μουσικοί.

Έχει ήδη προταθεί η Πέμπτη 12 του μήνα, με κάποιες επικροτήσεις και καμμία διαφωνία.

12 του μήνα λοιπόν στην ταβέρνα Κορομηλάς στην Αγία Παρασκευή. Παρακαλώ στείλτε μου π.μ. να δούμε πόσα άτομα θα μαζευτούμε.

Θα το κάνουμε όπως την προηγούμενη φορά με λίστα “δημοσίως”;

Εάν ναι … ξεκινάω παρακάτω. Εάν όχι και πάλι μετρήστε με!

ΛΙΣΤΑ

alko101 : 1 άτομο


ΣΥΝΟΛΟ : 1

Ok Αλέξανδρε!!!

ΛΙΣΤΑ

alko101 : 1 άτομο
liga rosa: 1 και βλέπουμε


ΣΥΝΟΛΟ : 2

όχι με πμ, να έχει σασπένς;

Ρε παιδιά, μπορεί εγώ π.χ. να έχω τσακωθεί (:mad:) με τον liga rosa (που λέει ο λόγος) για το θέμα “θα παίξουμε σύγχρονα ρεμπέτικα στη επόμενη μάζωξη;” ή να έχω χωρίσει (:016:) πριν τρεις μέρες με το μέλος “ρεμπέτισσα τραγουδιάρα” και να μην θέλω να δει ότι θα είμαι στη μάζωξη :019::019::019:
Νομίζω, πέρα από τον χαβαλέ, ότι δεν χρειάζεται να βγαίνουν σε λίστα τα ονόματα όσων συμμετέχουν στις μαζώξεις. Ας έχουν την επιλογή όσο επιθυμούν να το κάνουν με ΠΜ, κι όσοι θέλουν αν το κάνουν δημόσια, ας το κάνουν.

Αν στείλω και ΠΜ μετράει για 2?
ΛΙΣΤΑ
======
alko101 : 1 άτομο
liga rosa: 1 και βλέπουμε
PeVen: 1 άτομο αβλεπί
--------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ : 3

Καλά εγώ δεν είπα ότι είναι υποχρεωτικό. Απλά ρώτησα εάν θα γίνει με λίστα ή με ΠΜ.
Άλλωστε σε αυτή τη φάση δε νομίζω ότι έχει σημασία ο τρόπος αλλά ο σκοπός! Άρα όπως βολεύεται ο καθένας, αρκεί εν τέλη να υπάρχει μια εικόνα στο πόσα περίπου άτομα θα προσέλθουν!

ΥΓ προς babis : Παρακαλούμε οι προσωπικές αντιδικίες να μην επιλύονται σε κοινή θέα αλλά μέσω ΠΜ. (έτσι λέει και ο admin)
Α και για να μην ξεχάσω ο liga rosa θα έρθει φορτωμένος (με τα “γνωστά” του όργανα), άρα έλα ετοιμοπόλεμος και φέρε μαζί και κράνος γιατί ποτέ δε ξέρεις από πού μπορεί να εμφανιστεί η “ρεμπέτισσα τραγουδιάρα” που μπορεί να θέλει να σου σπάσει το κεφάλι.:112: