Στέκια στη Λέσβο

Γεια χαρά,

Τι καλό έχετε να προτείνετε στη Λέσβο? Ρεμπέτικα, παραδοσιακά, όλα ευπρόσδεκτα…Αν όλα πάνε καλά θα είμαστε εκεί σε κανά δύο εβδομάδες.

Από ίντερνετ, κυρίως, έχω εντοπίσει τους kadinelia και μια ωραία ορχήστρα για ρεμπέτικα / λαικά. Για τους πρώτους βρήκα μια σελίδα στο φέισμπουκ, για τους δεύτερους δεν έχω βρει κάτι πέρα από βιντεάκια και ένα μπλόγκ του Αντώνη Μυλωνά (το οποίο φαίνεται ανενεργό). Το εργαστήρι του είναι στη Μυτιλήνη? Φαντάζομαι ότι το τηλτου θα λειτουργεί.

Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω ρίχτε το !

Χρήστος

όμορφα θα περάσεις! έχει πολλή και καλή μουσική στη μυτιλήνη. μην χάσεις με τίποτα τα καντινέλια, ούτε τον αντώνη τον μυλωνά. δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω με συγκεκριμένες πληροφορίες για την περίοδο που ζητάς.

Αρχίζει η νεκρή περίοδος δυστυχώς,το καλοκαίρι τελειώνει και μέχρι τέλος Οκτωβρίου που θα ανοίξουν τα χειμερινά καταστήματα και ταβέρνες οι επιλογές για live ειδικά δεν είναι και πολλές. Ο Αντώνης ζει και διατηρεί το εργαστήριο του εδώ, το τηλέφωνο ισχύει.
Καλά να περάσεις…

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παιδιά, να είστε καλά.

Να πας ν’ακουσεις το σχημα του Νικου του Ανδρικου,πρεπει να παιζουν τα παιδια στο Lazy Fish,μεσα στη Μυτιληνη καθε Κυριακη.Η ορχηστρα που λες δεν υπαρχει.Τα βιντεακια ηταν για μια εκπομπη στο τοπικο καναλι.Αμα θελεις πηγαινε κι απ’το εργαστηρι του Αντωνη να δεις κανα οργανο και να ρωτησεις μηπως παιζει πουθενα.Επισης να πας οπωσδηποτε στην ταβερνα του Περικλη στο Μολυβο και στον Καραγιαννακη στα Τσόνια κι ας μην εχουν οργανα…

Ο Νίκος Ανδρίκος σταμάτησε για το καλοκαίρι από το lazy fish. Αν τον πάρεις τηλ πάντως θα σου πει που θα βρεις σοβαρή μουσική.Το κινητό του θα το βρεις στο διαδίκτυο.Ευχαρίστως αν θέλεις άλλες πληροφορίες στείλε μύνημα.

Ξανά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Έτσι εξηγούνται και τα πολλά άτομα. Κρίμα πάντως, ωραία παίζατε στα βιντεάκια. Εσύ παίζεις κάπου στο νησί Φάνη?

Όχι,έμεινα λίγα χρόνια Μυτιλήνη,τώρα είμαι Γιάννενα…