ΣΑΜΟΣ Αναζήτηση Ρεμπετοπαρέας

Στις 24 Μάρτη πάω στο Βαθύ της Σάμου με τη δουλειά. Θα μείνω 10 μέρες οπότε θα πάρω και το μπουζουκάκι. Υπάρχουν φίλοι στο νησί να ενημερώσουν για στέκια ή καταστάσεις δεκτικές για οργανοπαιξία;

θα πας στη χωρα…μολις μπεις δεξια ειναι ο ΑΒ απεναντι ακριβως ειναι ο φαλαρης…παιζει μπουζουκι και θα σε κατατοπισει…αν θες πας παραμεσα στη χωρα ρωτας που ειναι η ταβερνα ο αντωνης…υπευθυνος ο θοδωρας (υιος)…στο πυθαγορειο εινια τα 3 αδερφια (μπρασκηδες) παλια ειχαν μπουζουκια και καναναε σοου χορευαν σπαγανε πιατα… εχει αρκετα στο νησι…οτι θελησεις στειλε μνμ να σε κατατοπισω!!

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τις πληροφορίες minesweeper. Χαιρετισμούς στους νταρνάκες από το νότο!!!

Ευχαριστω για τα χαιρετισματα…εχεις ερθει προς τα δω? ο φιλος θοδωρης μ εσκασε το μυστικο εχτες π τον ειπα για σενα…εχει αρχισει μαθηματα μπουζουκι χαχαχαχ οποτε αν πας απο κει θα στε 3 οργανα! ειναι κ ο μιχαλης στο χωριο π παιζει α ποταν ημασταν
παιδια…

Η καταγωγή μου είναι από τον Εμμ. Παππά. Έχω ανέβει 2 φορές όλες κι όλες. Τη δεύτερη έκανα μια γύρα στο νομό και πήγα και στο σπήλαιο της Αλιστράτης. Μάλλον θα τον συναντήσω το Θοδωρή. Κι εγώ χρειάζομαι λίγα μαθήματα άλλωστε. Να’ σαι καλά. Ευχαριστώ και πάλι!

οποτε την τριτη φορα που θα ανεβεις θα στριψεις δεξια στην πενταπολη! συνδημοτες ειμαστε!

Λοιπόν στο Βαθύ στην περιοχή των προσφυγικών υπάρχει το καφενείο της Βούλας. Υπάρχουν κρεμασμένα όργανα (τετράχορδο, τρίχορδο, τζουράς και μπαγλαμάς) κατασκευής του αδερφού της Παύλου (ωραίος τύπος). Το μαγαζί είναι φιλικό προς επίδοξους παίχτες και μπορείς να κατεβάσεις κάποιο οργανάκι (εγώ το τόλμησα). Τις Παρασκευές είχε ζωντανό πρόγραμμα με κιθάρα μπουζούκι (αξιοπρεπέστατο σχήμα και όμορφος κόσμος). Επίσης γνώρισα μια κοπέλα που συμμετείχε σε ένα 6μελές σχήμα με μπουζούκι, ούτι, κιθάρα, κρουστά κλπ που παίζουν σμυρνέικα και ρεμπέτικα μόνο Σαββατο-Κύριακα σε ταβέρνα στις Μανολάτες (δεν είχα την ευκαιρία να τους ακούσω). Αυτά τα λίγα μιας κι ο ελεύθερος μου χρόνος ήταν περιορισμένος και σαπίσαμε στη βροχή. Γενικώς οι Σαμιώτες μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση όπως και η μικρή δόση που είχα απ’ το νησί. Στο καράβι γνώρισα μια παρέα από πιτσιρικάδες γυμνασίου που επέστρεφαν από εκπαιδευτική εκδρομή στο Λαύριο με κιθάρες και μπαγλαμά και παίξαμε παρέα στο κατάστρωμα. Φιλικό προς τη μουσική το νησί θα υποθέσω.
Υ.Γ
minesweeper μακάρι ν’ ανέβω προς τα πάνω και θα σε ψάζω σίγουρα.

Καλησπέρα. Θα βρησκομαι στη Σαμο στο βαθύ κάπου στις 22 του μήνα. Κανένα ταβερνάκι με μουσική? Καμιια παρέα μουσικών?