Ρεμπέτικο Φεστιβάλ στο Λονδίνο



Από 4 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου στο Λονδίνο και σε πόλεις όπως το Bristol, Shrewsbury, Brighton θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Ρεμπέτικο Φεστιβάλ με συμμετοχές ελληνικών σχημάτων του Λονδίνου αλλά και σπουδαίων ελληνων καλιτεχνών. Ενδεικτικά αναφέρω πως στο φετινό Rebetiko Carnival απο μουσικούς θα είναι ο Μανώλης Πάππος και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος για δύο παραστάσεις αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη μαζί με έλληνες μουσικούς απο το Λονδίνο. Ο Δημήτρης Μυστακίδης μαζί με τους Δημήτρη Παπά και Γιώργο Τσαλαμπούνη θα παρουσει τον καινούργιο του δίσκο Esperado. Ο Ευγένιος Βούλγαρης μαζί με την Ουρανία Λαμπροπούλου θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στα ρεμπέτικα του μεσοπολέμου ενώ ο Κυριάκος Γκουβέντας μαζί με την Μαρίνα Δελιγιάννη θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στο λυρισμό των Σμυρνείκων τραγουδιών.
Στο φεστιβάλ συμμετέχουν επίσης ο Άθως Δανέλλης με μια παράσταση Καραγκιόζη στο πανεπιστήμιο SOAS με συννοδεία ζωντανής μουσική και ο Χρήστος Σπουρδαλάκης με εκθέσεις οργάνων του εργαστήριου του.

//youtu.be/hEpk_L_C0VA

Θα ήθελα να ενημερώσω για το σεμινάριο του Ευγένιου Βούλγαρη αύριο Σάββατο μεταξύ 2-5.
Πληροφορίες στους συνδέσμους απο πάνω.
Ευχαριστώ


θα ήθελα να ενημερώσω πως αύριο Σάββατο 25/6 ο Άθως Δανέλλης θα παίξει την παράσταση: Ο Μεγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι στο SOAS, κοντινότερος σταθμός Russell Square.
Ο Κυριάκος Γκουβέντας έχει αναλάβει την μουσική.

πληροφορίες:

ευχαριστώ