Πρόταση για κέντρο Αθήνας

Καλησπέρα σε όλους! Τί καλό θα μπορέσουμε να ακούσουμε Τρίτη - Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας και περιξ αυτού; (Δεν είναι και οι καλύτερες ημέρες αλλά τί στο καλό δεν βρίσκομαι κάθε μέρα στα μέρη σας…). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

μια χαρά μέρες είναι, μακριά από τις μεινστριμιές του σαββάτου. εφ’όσον βέβαια αποφύγεις κάποια σεσημασμενα άθλια “ρεμπετομάγαζα”, δε πα να παίζει κι ο μάρκος ο ίδιος…

κατ’αρχήν, μην χάσεις τον κυρ-αλέκο με τον κωστή τον κωτσόπουλο στο μπουζούκι, την τετάρτη 9μμ στο “χατρίπυ” (δημοφώντος 154 & σιλανίωνος, άνω πετράλωνα).
επίσης αύριο στις 9.30μμ παίζουν φωτάρας (βεργόπουλος)-κωστάκης στην “σκορδόπιστη” (σωφρονίου 12, γκάζι).
αν θέλεις παραδοσιακά, την τετάρτη στις 9.30μμ στο “άλικο” (αγ. δημητρίου 16, ψυρρή) παίζει η κομπανία του κωτσικα με κλαρίνο-βιολί-λαούτο (νίκος αγγελόπουλος)-κρουστά.
αν θέλεις μπλουζ-ροκ, αύριο τρίτη 9.30μμ στον ρεμπετοκαφενέ (μπότσαρη 90, αιγάλεω) θα παίζουν οι νώε ζαφειρίδης, μάνος δελώτης, κώστας σπυράτος.

όποιος έχει κάτι άλλο, συμπληρώνει!

Φίλε liga rosa καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! Με βλέπω για τη σκορδόπιστη στο γκάζι μιας και θα διαμένω σχεδόν δίπλα…Υποθέτω πως θα απαιτείται ενα τηλεφώνημα για τραπεζάκι;

Καλημέρα σας φίλοι!

Νομίζω πως τις Τρίτες εμφανίζεται στο Tivoli (Εμμ.Μπενάκη 34 και Ακαδημίας) ο Μανόλης Πάππος με την Ανατολή Μαργιολά και τον Νίκο Γύρα στην κιθάρα. Αν και νομίζω πως σήμερα ειδικά λόγω μιας συγκυρίας δεν θα παίξει ο Πάππος αλλά θα τον αντικαταστήσει ο επίσης εξαιρετικός (κατ’εμέ) Μιχάλης Δήμας. Φαντάζομαι πως μπορείς και να τα εξακριβώσεις όλα με ένα τηλέφωνο στο μαγαζί.
Καλά να περάσεις και καλές πενιές!

αφού θα μένεις κοντά στο γκάζι, και τα υπόλοιπα σε απόσταση που πας με τα πόδια είναι (με εξαίρεση το αιγάλεω, που και πάλι είναι σχετικά κοντά).
καλή είναι πάντα μια συννενόηση για τραπέζι, αν δεν κλείνουνε πηγαίνεις από νωρίς να πιάσεις.

Για σήμερα:

Στον Πινόκλη, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου ο Πάνος ο Δημάκης με τον Παναγιώτη Διαμάντη, αστέρια και οι δύο !
Στο Εφήμερο, Τατασόπουλος-Λαμπίρη-Κεχαγιόγλου
Στο Αρχονταράκι (στη Νέα Ιωνία όμως) ΣΚούτας με Μηταράκη
Στο Τριχορδο Εξάρχεια παραδοσιακά με Μπρεντας-Σκαφιδας-Πλουμη Τριτες
Στο 25ράκι στο Χολαργό Τζάνης Ιωάννης, Ρεντζή Φωτεινή, Κατσαβός Αναστάσης
Ναυάγιο των Αγγέλων, Εξάρχεια, Λιόντος και Νικόπουλος

αυτά από εμένα, καλά να περάσεις ό,τι κάνεις

Τέλος,
Τρίτη βράδυ κατά τις 10 με Γιάννη και Παύλο Εμμανουηλίδη και Άρη Σπηλιωτόπουλο στον κορκόφυλλα!

πράγματι εξαιρετικά μουσικά σχήματα όλα τους, αλλά προσωπικά δεν θα έστελνα άνθρωπο σε κάποια μαγαζιά από αυτά (εφήμερο, 25άκι, ναυάγιο). μιλώντας για αυτά τουλάχιστον που έχω προσωπική και πικρή εμπειρία (όπως και πολλοι άλλοι).

και μια κορυφαία πρόταση επί του πιεστηρίου:
αύριο στις 9.30μμ, babis και γερογιώρης στο “καφενίοτε” στον πειραιά!!!