Πού είναι τα μπουζούκια τους σήμερα;

Καλή αρχή Φώτη!

Ούτε εγώ μπόρεσα να ανοίξω τις φωτογραφίες (χρησιμοποιώ Mozilla)

Σου στέλνω και μήνυμα.

Ακόμα στις πληροφορίες δίπλα στις φωτογραφίες - αν έχεις βάλει διαστάσεις εκτός από τίτλους - επίσης δεν τις βλέπω.

Αντε ρε Σταυρο μπας και λυθει κι αυτο

theos1960 και Γρηγόρη είχατε απόλυτο δίκιο. Διόρθωσα τα ορθογραφικά λάθη. Άλλα είχαν γίνει λόγω κεκτημένης ταχύτητας να ανεβάσω ένα εντελώς πρόχειρο website έτσι ώστε να υπάρχει ένα προσχέδιο για να μπορώ να δείξω σε κάποιους ανθρώπους τί εννοώ και άλλα από απροσεξία :112::112:.

Ευχαριστώ πολύ

Φυσικά έχω το τετράχορδο που τόσα χρόνια υπήρχε στη “Σκάλα του Μιλάνου” στο Βόλο.
Μ αυτό έπαιζα όσες φορές πήγα.

Τώρα κανονικά θα πρέπει να παίζουν και οι φωτογραφίες όλες. Τις ανέβασα στον σέρβερ του Site και όχι σε rapidshare πια.

Το πρόβλημα που υπήρχε ήταν ότι το rapidshare έχει Free και Premium users και για να δει κάποιος τις φωτό έπρεπε πρώτα να επιλέξει τί τύπος χρήστη είναι.

Το επόμενο βήμα είναι να το συμμαζέψω λίγο αφού φένεται πολύ “μεγάλο” σε σχετικά μικρές αναλύσεις (1024χ768). Και μετά από Αύγουστο να αρχίσει η “κυρίως έρευνα”! :089:

Για τον Τσιτσάνη πρόσφατα διάβαζα ότι θα γίνει στα Τρίκαλα ‘‘Μουσείο Τσιτσάνη’’, όπου μεταξύ άλλων θα εκτίθενται και μουσικά όργανα που είχε χρησιμοποιήσει. Υπάρχει και στο φόρουμ ένα παλιό θέμα (του 2006), όπου όσοι έγραφαν μιλούσαν για μισές προσπάθειες και κούφιες υποσχέσεις. Εγώ στο περιοδικό το διάβασα ως σίγουρο να γίνει και έτσι ελπίζω να είναι…

Εδώ είναι το θέμα για το μουσείο

Ποιον Σεπτεβρη? Περασαν λοιπον σχεδον 2 χρονια, αφραγκιας και αναμονης και επιτελους χθες το παρελαβα!!! Και με χαρα ειδα οτι αξιζε και η αναμονη και τα χρηματα, και φυσικα ο Μουντακης που το κανε σαν καινουργιο, αλλα και λαλιστατο. Παιζοντας το χθες το βραδυ μαζι με τους συμφορουμιτες μας Γιανν, και Guvs, μας επεσε το σαγονι, καταλαβα πραγματικα ποσο μεγαλη διαφορα εχουν τα μπουζουκια του τοτε με τα σημερινα, η μερα με τη νυχτα. Το σκαφος του ειναι καρυδια μια πιο σκουρα και μια πιο ανοιχτη καπακι ελατο ρουμανικο. Οι μονες αλλαγες που ηταν απαραιτητες, ηταν η ταστιερα κι ο καβαλαρης και η φιγουρα που ειχε καταστραφει. Απο τις αρχικες κολλες που ειχαν χρησιμοποιηθει στο οργανο και γενικως απο τον τροπο κατασκευης, ο Μουντακης το χρονολογει το αργοτερο τελη του 50 και ο τροπος που εχει δουλευτει θυμιζει Τσακιριαν, αλλα δεν μπορουμε να το προσδιορισουμε με σιγουρια. Αυτα οπως καταλαβαινετε πεταω στα συννεφα!!!

η επομενη κινηση σου θα ειναι να ανεβασεις κανα βιντεο να το ακουσουμε.:slight_smile:

[QUOTE=zabe;208319] Αυτα οπως καταλαβαινετε πεταω στα συννεφα!!!

Στα σύννεφα έχει υγρασία. Κατέβα κάτω και ανέβασε κανένα βίντεο. (Ας πούμε το μινόρε του Τεκκέ):).
ΥΓ Πάντως αυτό που σου είπα σε πμ ισχύει ακόμα :089:.

Αυτο το μικρο δειγματακι λοιπον!!!

Μπαμπο μου μωλις ξυπνησα δεν ειμαι για μινορε του τεκε!! Αλλα επιβαλεται να το γραψουμε αυτο το κομματι με το συγκεκριμενο μπουζουκι στο μελλον με μια κιθαριτσα παρεα, και θα το ανεβασω να στο στειλω ξερω οτι σου αρεσει!!!

//youtu.be/IdEWGNFzO7o

3 «Μου αρέσει»

Πολυ δυνατος ηχος και ηχοχρωμα που σκίζει. Αξιζε η προσπαθεια επισκευης του και ας πηρε τοσο καιρο

Πραγματικά φοβερός ήχος…!!! Καλορίζικο…!!!

Καλορίζικο Ηλία, αυτό είναι μπουζούκι με πραγματική ηχητική προσωπικότητα. Θα το ψήφιζα Ρεμπέτικο Μπουζούκι of the Year…

Καλορίζικο και καλόπαιχτο Ηλία.Νά΄σαι καλά να το χαίρεσαι.

Φοβερα γλυκο, ρεμπετικο ηχοχρωμα!
Καλορίζικο και καλόπαιχτο και απο εμενα

Μπράβο βρε Ηλία. Πολύ χαίρομαι. Πολύ μου αρέσει το παίξιμο σου. Ακόμα και με κείνο το μπουζούκι που κρατούσες εκείνο το βράδυ στο Ουζάδικο με μάγεψες. Μπράβο φίλε. Καλορίζικο. Μακάρι να σου φέρει μόνο χαρές.
ΥΓ Θα περιμένω το τραγουδάκι χε χε :slight_smile:
ΥΓ2 Είναι Πάμπος όχι Μπάμπος :089:

Καλορίζικο!

Πολύ όμορφο και με τον ήχο που αγαπώ!

Ομορφιές μέχρι εκεί που δε πάει! Υπέροχο όργανο, άξιος παίκτης! Άλα!

Ειμαι ενθουσιασμενος, σας ευχαριστω ολους πολυ!!! Αυτο το οργανακι ειναι εμπνευση για παιξιματα ομορφα, μαγκικα, γλυκα και ρεμπετικα, μια υπεροχη αφορμη να ξαναρχησω να μελεταω εντατικα τα παλια παιξιματα. Το απογευμα περασα κι απ τον φιλο μου τον Σταμκο και με μια μικρη του παρεμβαση (την γνωστη του για οσους γνωριζουν) το οργανο πηρε ακομα πιο θετικα χρωματα και εντασεις, και χαραχτηριστηκα μου ειπε αυτο το οργανο και 10.000 να σου δωσουν μην το δωσεις, και φυσικα δεν το σκοπευω. Αμολυθειτε μαγκες σε παζαρια, χωρια, παλιατζιδικα και ξεθαψτε οτι οργανακι βρειτε, αξιζει και στα παλια οργανα λιγη σημασια. Καλη επιτυχια!!!

φιλε zabe το μπουζουκακι σου εχει ξεχωριστο ηχο…πολυ ωραιο οργανακι…αν θελεις ομως κανε μας και ενα ταξιμακι με τον καινουργιο καβαλαρη να ακουσουμε την διαφορα…:slight_smile: