Περπάτησε μαζί μου - Νέες συνθέσεις μελών (Παλιό θέμα)

Φίλοι μου , χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινάω ένα θέμα με σκοπό να δημοσιεύει όποιος από εσάς θέλει δικά του και μόνο τραγούδια ή μόνο μουσική ή και στίχους που προορίζονται αποκλειστικά για μελοποίηση . Μέσα από αυτή τη συμμετοχή μπορεί να προκύψουν νέα αξιόλογα τραγούδια με μεταξύ μας συνεργασίες , βάζοντας ο καθένας μας τη δικιά του πινελιά . Την ειλικρινή γνώμη σας για κάθε σύνθεση που δημοσιεύετε , πιστεύω ότι όλοι θα ήθελαν να γνωρίζουν.
Θα ξεκινήσω με ένα αρχικά δικο μου τραγούδι και περιμένω τα σχόλιά σας . Αρνητικά , θετικά ή και ουδέτερα .H ηχογραφηση εγινε σε προσωπικό home studio .

Εμενα μου αρεσε παρα πολυ! Η δομη του μου θυμισε αρκετα τραγουδια του Κορακακη, οπως και η ενορχηστρωση! Δεν το λεω για μιμηση, ειναι κατι που μου αρεσει πολυ! Μπραβο Γιωργο!
Καλη χρονια και καλα παιξιματα!

Το φόρουμ μάς παρέχει την δυνατότητα, μέσω των προσωπικών μας χώρων, να παρουσιάζουμε ό,τι έχει αξία για μας. Συμπεριλαμβανόμενων και των συνθέσεών μας.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις ένα blog. Έτσι θα είναι και μαζεμένα όλα τα τραγούδια σου.
Αυτό έχω κάνει κι εγώ και τα υπόλοιπα μέλη, βέβαια.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες τέτοιες “απομιμήσεις”.

Υπέροχο!!!

Φιλε Κουρο, δεν μιλησα για απομιμηση. Ημουν πολυ προσεχτικος στα λογια που χρησιμοποιησα για να μην θιξω τον δημιουργο. Του ειπα τι μου αρεσε μονο. Σου φανηκε να εγραψα για απομιμηση; Ελπιζω απλα να το διαβασες λαθος.
Υ.Γ.:Καλη χρονια…

Καταρχιν ευχαριστώ όλους σας μέχρι στιγμής που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να ακούσετε το τραγούδι αλλά και να σχολιάσετε επ αυτού. Πληροφοριακά το τραγούδι το έγραψα το 1997 μαζί με κάποια άλλα που σιγα σιγά θα τα ηχογραφήσω και θα τα δημοσιεύσω για το σχολιασμό τους .Έχω και ένα καινούργιο ακόμη , με ημιτελή στίχο . Μόλις το ολοκληρώσω θα το δημοσιεύσω .
Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια σας .

Φίλε Γιώργο κι εμένα μου άρεσε πολύ το τραγούδι σου, ιδιαίτερα η εισαγωγή!
Αν μου έλεγες απ΄το στυλ μόνο να μαντέψω ποιανού είναι, μάλλον θα έλεγα κι εγώ Κορακάκης όπως ο guvs πιο πάνω! Αυτό δεν το βρίσκω καθόλου άσχημο, πόσο μάλλον που το τραγούδι έχει χαρακτήρα και σε καθηλώνει! Βρίσκω και τη φωνή σου (αν είσαι εσύ αυτός που τραγουδά) πολύ καλή όπως και την όλη εκτέλεση!
Μπράβο σου και καλή συνέχεια!

Για επιπλέον σχόλια πηγαίνετε εδώ. Ευχαριστούμε, φίλε adrtank.