Παρουσία του Μάστορα στο διαδίκτυο

Άπιστοι και μή προσέλθατε:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100014201766482

1 «Μου αρέσει»

Γνωρίζεις αν την σελίδα την διαχειρίζεται ο ίδιος?

Έχω πάθει σοκ από την ομορφιά…

:112:

Φυσικά, άλλωστε το αναφέρει:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=108000403016685&id=100014201766482&ref=m_notif&notif_t=group_activity

Βρε παιδιά δε λέτε στο μάστορα να την κάνει ανοικτή ώστε να μπορούμε και οι μη έχοντες facebook να ρίξουμε μιά ματιά;

όντως, πρέπει να γίνει οπωσδήποτε ανοιχτή όπως κάθε επαγγελματική σελίδα.

Μόλις επέστρεψα από μία σύντομη επίσκεψη στον πολύ συμπαθή κ.Καφετζοπουλο, και λέω σύντομη γιατί θα έπρεπε να σφουγγαρισει από τα σάλια που μου τρεχανε

Δεν έχω το δικαίωμα να αναφερω τιμές πάντως για αυτά τα έργα τέχνης είναι όχι μόνο φυσιολογικές, αλλά θα έλεγα χαμηλές

Ρώτησες τιμές για μπαγλαμά γιατί ενδιαφέρομαι; Στείλε πμ αν μπορείς.

Όχι για μπουζούκι τρίχορδο ρώτησα τα οποία τα δύο που είδα και άκουσα, ήταν έργα τέχνης, πιστεύω στο θέμα του πρωτότυπου σχεδιασμού, τολμά και πετυχαίνει

όντως πρωτοτυπεί στη σχεδίαση. όχι μόνο οπτικά που είναι το προφανές, αλλά κατασκευαστικά και ηχητικά που είναι το σημαντικότερο.
μπαγλαμάδες σπάνια φτιάχνει, αλλά άμα φτιάξει… τώρα έχει έναν τζουρά αν δεν κάνω λάθος.

Γιατί ρε παιδιά, πώς θα δουλέψει ο άνθρωπος αν οι τιμές του είναι μυστικές; (Εκτός αν μιλάμε για προσωπικές, φιλικές τιμές, οπότε το απόρρητο είναι φυσικά σεβαστό.)

Όχι δεν ήταν προσωπικές ειδικές τιμές αλλά σε προϊόντα που δεν είναι τυποποιημένα πιστεύω δεν είναι σωστό να αναφέρουμε τιμές ως δεδομένο γιατί κάτι μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, και αυτό το λέω εμπειρικά με βάση διαφορετικά προϊόντα σε άλλο φόρουμ

Μία επίσκεψη ή ένα τηλέφωνο πιστεύω θα λύσει απορίες

Φυσικά και χωρίς επίσκεψη δεν γίνεται να ξεκινήσει μία διαδικασία που ίσως καταλήξει σε εμπορική πράξη. Δεδομένου δε, ακόμα παραπάνω, ότι τα περισσότερα από τα όργανα είναι μοναδικά και σε σύλληψη και σε σχεδιασμό, ξερές τιμές από μόνες τους, χωρίς τα ίδια τα αντικείμενα να είναι δίπλα μας έτοιμα να τα δούμε και να τα δοκιμάσουμε, δεν έχουν βεβαίως κανένα νόημα, όμως δεν βλέπω γιατί να μην γνωστοποιούνται.

Και εγώ επισκέφτηκα το μάστορα χθες με ένα φίλο μου που ήθελε μπουζούκι και δοκιμάσαμε γύρω στα 5 όργανα.Καταπληκτικά όλα απο όλες τις απόψεις και με ξεχωριστή προσωπικότητα το καθένα.Είδαμε μπουζούκια, το όργανο με τις μπουρκάνες επίσης υπέροχο και μια απολαυστική λαική κιθάρα. Ο κ.Καφετζόπουλος ευγενέστατος με όλη την καλή πρόθεση να μας εξηγεί και να μας ξεναγεί στα όργανα και γιαυτό και μείναμε περίπου 2 ώρες εκέι. Για τις τιμές ,τώρα, φυσικά και δε θα ήταν σωστό να αναφερθούν τα απόλυτα ποσά. Ωστόσο , αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι γιαυτά τα όργανα οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές και σχετικά βεβαίως με άλλους (που μάλλον υπερεκτιμούν τις κατασκευές τους ) αλλά και με τον ίδιο το μάστορα που έχει κάνει σαφώς τα όργανά του αρκετά προσιτά δεδομένης της δύσκολης κατάστασης. Ο φίλος μου ο Μαρίνος πάντως τη Δευτέρα πάει για αγορά…

Η λογικη λεει οτι σε τετοιο επαγγελμα με κλειστο κυκλο,δεν χρειαζεται να αναφερεις τιμες αφου οσοι ενδιαφερονται ,γνωριζουν και θα περασουν για δοκιμη.

παιδιά οι τιμές έχουν αναφερθεί και άλλη φορά, εξάλλου είπαμε: ένα τηλεφωνάκι στον μάστορα (ή μια επίσκεψη ακόμα καλύτερα, αν υπάρχει η δυνατότητα) και θα λυθούν όλες οι απορίες.

Συμφωνώ στο να γίνει η σελίδα ανοιχτή, ώστε να μπορούμε να δούμε όλοι δείγματα της δουλειάς και της τέχνης του οργανοποιού.

μια που το facebook του μάστορα είναι κλειστό, ανεβάζω εδώ κάποια βίντεο που είχα τραβήξει για ένα φίλο -και πλέον ευτυχή κάτοχο.
η σελίδα είναι δημόσια, επίτηδες για όσους αντιστέκονται ακόμα στο φβ (εγώ υπέκυψα).