Οργανοποιοί για σέρβις κιθάρας

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους…

Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

  1. εχω μια cort ad850 Bk και θέλω αρχικά να τη παω για τη πρώτη της καλή συντήρηση αλλά και για ενα σερβις σε κατι πραγματα που θέλω διοτι εμφανίζει ορισμένα θεματακια…σκέφτηκα να τη παω στο Σπουρδαλάκη…εχεις κανεις εμπερία απο σερβις σε ακουστικες απο το κ Χρήστο?? Επίσης υπάρχεις κάποιος που να προτείνετε για σερβις σε ακουστικες??
  2. εχω επίσης και μια εξαιρετική κλασσική cansis (ή οπως γράφεται) και εχει ταλαιπωρηθεί πολύ απο “βιαιες” ρεμπετικές παιξιές αλλά και απο το χρόνο…θελω να τη παω για ενα γενικότερο σετάρισμα…μου προτείνανε τον Τάκη Τριανταφύλλου στη κυψέλλη. εχεις κανεις εμπειρία απο το κ Τριανταφύλλου? Επίσης υπάρχει κάποιος που θα προτείνατε για ενα δυνατό σερβις σε κλασσική κιθαρα?

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά έχω “καεί” από κακό σερβις και θέλω να μαι προσεχτικός αυτη τη φορα

Σας ευχαριστώ

ο κ. τριανταφύλλου πιστεύω θα κάνει καλή δουλειά στην κλασσική, επίσης ο άδωνις γουλιέλμος στην ακουστική (δούλευε χρόνια σε γνωστό κατάστημα, στο σέρβις).
επίσης πάντα προτείνω τον μιχάλη μουντάκη για επισκευές οργάνων.

Τελικά πήγα και τα 2 οργανα στον κ Τριανταφύλλου!
Πραγματικά εμεινα παραπάνω απο ευχαριστημενος. Η μεν κλασσική εγινε στην κυριολεξια σαν καινουργια ισιωσε το μπρατσο το καπακι σα καινουργιο και η ακουστικη πηρε ενταση μαλακωσε και τριξιμο ελαχιστο κι αυτο μονο αν κοπανησεις ακραια πολυ

Προσωπικα απο εδω και περα οτι χρειαζομαι για συντηρηση απο κιθαρες στον κ Τριανταφύλλου και τον συνηστω ανεπιφυλακτα

χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένος! καλόπαιχτα τα όργανα!

Να σαι καλα σε ευχαριστω

Εχεις διεύθυνση ή τηλ του κου Τριανταφύλλου;

2108615586

1 «Μου αρέσει»