Να γελασουμε λιγο !

χαχα παιδια βρηκα ενα βιντεακι αστειο…και σας το παραθετω

Γέλασες, έ; Εγώ, καθόλου. Και έχω και την εξής απορία: Η πληροφορία για την εθνικότητα του ανθρώπου, ποιό σκοπό εξυπηρετεί;

Που ειναι το αστειο?

Στο ασύμβατο της φάτσας με τη μουσική. Για ακούστε χωρίς να κοιτάτε όμως!

Βρωμαει ρατσισμο το ολο θεματακι…

Βραζιλιάνος (πορτογαλικά σε έντονη λατίνο-προφορά) μερακλής. Προσωπικά δεν το βρίσκω αστείο, παρά διασκεδαστικό, μιας και ο τυπάκος είναι γνήσιος (σωστός ο Πέπε).

Σιγά τα ωά, μή βλέπετε παντού σκευωρίες ωρέ Γιανν’ς (τί 'χες πάντα…)!

ΟΚ…Βρε εγω μακαρι να κανω λαθος,παντως δεν γελασα…Χιλια συγγνωμη μαρινε αν παρεξηγησα…

Τον λανθασμενο τιτλο του πακιστανου δεν νομιζω να τον εβαλε ο μαρινος και ουτε να παρεθεσε το βιντεο λογο τιτλου. Οπως πολυ σωστα ειπε ο Πικινος για Βραζιλιανος κανει. Φιλε Γιανν’ς υπο αλλες συνθηκες μαλιστα να συμφωνησω μαζι σου στο θεμα περι ρατσισμου αλλα πιστευω οτι αν ο τιτλος ελεγε πχ βραζιλιανος, μεξικανος δεν θα ειχαμε τετοιες αντιδρασεις.

Παντα φιλικα μιλοντας

Η ίδια περίπου συζήτηση έχει γίνει και στα σχόλια του βίντεο, και μάλιστα από ανθρώπους που δεν έχουν κατ’ ανάγκην τη λεπτότητα που διακρίνει τα μέλη του δικού μας φόρουμ. Εκεί, ρατσιστικά το αντιμετωπίζουν όσοι το ‘χουν ούτως ή άλλως αυτό το χούι (τον ρατσισμό εννοώ), και το εκδηλώνουν ανεξαρτήτως αφορμής. Αυτό, περισσότερο από κακό, είναι χαζό. Υπάρχει όμως και πολύς κόσμος στην εποχή μας που με ακριβώς ανάλογο τρόπο εκδηλώνουν σε σχετικά και άσχετα συμφραζόμενα τον αντιρατσισμό τους. Κι αυτό, περισσότερο από καλό, χαζό το βρίσκω. Χαλαρά: όποιος θέλει να καταπολεμήσει το ρατσισμό, μπορεί πολύ εύκολα να βρει τους γνήσιους και όντως επκίνδυνους εκφραστές του!
Δε θίγω κανέναν από τους προλαλήσαντες. Το τελευταίο που ανέφερα συμβαίνει και σ’ εμένα τον ίδιο και προσπαθώ να το καταπολεμήσω.

Δε χρειάζεται να καταπολεμήσεις τίποτα Περικλή. Ο ρατσιστής είναι ρατσιστής ανεξάρτητα από τον βαθμό του και ανεξάρτητα από το πόσο “καλοκάγαθα” κάνει το σχόλιο του. Το μήνυμα που περνάει έχει σημασία: ο διαφορετικός, ο γελοίος, ο άσχημος, ο υπάνθρωπος έχει συγκεκριμένη εθνικότητα.

Οι εποχές ή οι συνθήκες απλά αμβλύνουν ή οξύνουν την ένταση του, που από παρατηρητής του “κακομούτσουνου” θα περάσουμε στην επίθεση γιατί θα απειλούμαστε από τον “άλλο”, τον κατώτερο, τον ξεδοντιασμένο, τον φαιδρό.

Συμφωνω.Δεν ειναι μονο το Πακιστανος το θεμα…Γελαμε επειδη ειναι ασχημος απο ο,τι καταλαβα…Κ πολυ περισσοτερος ειναι ενας ασχημος αλλης εθνικοτητας που μαλιστα εδω στην Ελλαδα ειναι αρκετοι μεταναστες,ετσι τιτλοφορειται παρολο που ειναι βραζιλιανος…Εγω παρεξηγησα?Δεν θελω να δωσω εκταση…Κ παλι…Εγω δεν γελασα…Κ ουτε ειδα τα σχολια στο βιντεο…

Εγω σας παραθεσα το βιντεακι για να γελασουμε καθως πιστεψα οτι ο τροπος του ανθρωπου αυτου πακιστανος βραζιλιανος δεν ξερω και εγω τι που τραγουδαει ειναι αστειος αυτο απλα δν ηθελα να παρεξηγηθω απο καποιους.Αν ειναι οντως ασχημο οπως λετε οι περισσοτεροι και να γινει κατι χειροτερο αναμεσα στα μελη του φορουμ μας στην τελικη λαθος μου που το εκανα

Μαρίνο, υπάρχουν κάτι προηγούμενα με “κακομούτσουνους” στο Φόρουμ και έδεσε το γλυκό, δεν είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθείς τα πάντα εδώ μέσα. Βέβαια, λίγο προσοχή δε βλάπτει, ειδικά τις πονηρές μέρες που ζούμε.

Κατά τ’ αλλά δεν τρέχει τίποτα, και δε νομίζω να σε παρεξηγεί κανένας, τουλάχιστον όχι εγώ, άσχετα αν δε γέλασα, όχι γιατί ο άνθρωπος δεν είναι αστείος, αλλά γιατί επιλέγει ο ίδιος τη γελοιοποίηση.

Παρόλο που όπως παρατήρησε ο Περικλής είναι καλούτσικος μουσικός.

Για το συγκεκριμενο μουσικο-ανθρωπο δε νομιζω πως επελεξε ο ιδιος να γελοιοποιηθει, αν υπονοειται απο την κουβεντα αυτο… Πιο πολυ θα επρεπε να μας προβληματιζει ο Κατμαν και ο Βας-Βας, παρα αυτος. ΠΟυ μπορει να ειναι απο κακομοιρης που τον τραβηξανε αλλοι για να γελασουνε και να του δωσανε και 2 ευρω, απο ενα πλανοδιο μουσικο που νομιζε πως ενδιαφερονται για την τεχνη του. Θεμα απο το πουθενα βγηκε, και τσακωνομαστε κιολας. Ας ενωθουμε καλυτερα να παλεψουμε τη σαπιλα της μουσικης και της νεο-κουλτουρας που κυριαρχει καλυτερα λεω εγω…και μετα γελαμε με τα χαλια μας.

Ναι, αλλά στην εποχή μας συμβαίνει και ένα άλλο φαινόμενο (ως απόρροια προφανώς του ίδιου του ρατσισμού): ορισμένες φορές δεν μπορείς να πεις το παραμικρό κακό για κάποιον που τυχαίνει να είναι μετανάστης, ακόμη κι αν είναι αντικειμενική περιγραφή γεγονότος, χωρίς κάποιος να σε κατηγορήσει για ρατσισμό. Αυτό το κυνήγι ρατσιστομαγισσών είναι ένας παραλογισμός.
Ακόμη περισσότερο παίζει το κυνήγι εθνικιστομαγισσών, καθώς (από υπαιτιότητα των γνήσιων εθνικιστών κατά τη γνώμη μου) έχει κυκλοφορήσει μια γενική παρανόηση ότι κάθε τι εθνικό είναι και εθνικιστικό. Επειδή λ.χ. κάποια τσογλάνια μετέτρεψαν τη σημαία μας σε σύμβολο μίσους, δεν μπορούμε οι υπόλοιποι να τη θεωρούμε σημαία «μας», για να μην ταυτιστούμε μαζί τους.
Άστε μας ήσυχους, δεν έχουμε όρεξη να τσακωθούμε με κανέναν! Αυτοί οι τεχνητοί διαχωρισμοί που θα μας βάλουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας (έχω τσακωθεί μέχρι και με τον εαυτό μου πάνω σε τέτοια ζητήματα) θα μας φτάσουν να μην έχουμε ανάγκη από εξωτερικούς εχθρούς, θα μπορούμε να χάνουμε μόνο από αυτογκόλ.

Στην τελική τον λίγο πιο ξεδοντιάρη, λίγο πιο χοντρό, λίγο πιο γυαλαμπούκα, υπάρχει μια φυσική τάση να τον κοροϊδεύουν ακόμη και τα αθώα παιδιά. Κακή μεν τάση -δε λέω να την ασπαστούμε απλώς επειδή είναι «φυσική», άλλωστε εκεί είναι η αξία του πολιτισμού, στο να υπερνικάς τη φύση σου- αλλά χωρίς κατ’ ανάγκην δολοφονκές προεκτάσεις.

συμφωνω με το μυνημα του Περικλη απο πανω.και εχω και την εντυπωση οτι ο ανθρωπος αυτος στο βιντεακι,ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!ισως απλα να ειναι ενας τυπος "παλικαρι"που λεμε,με χιουμορ και αυτοσαρκασμο!σα τον κυρ αντρεα ενα πραμα!