Νίκος Στρουθόπουλος

Είδα το βίντεο που ανέβασαν από την “Πριγκηππέσα” με τον Νίκο Στρουθόπουλο και την Δέσποινα Παγιούλα και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα πολύ. :109::110::109:Καλά!Για τον Σφίγγο δεν το συζητάμε καν.:088:

//youtu.be/J60DdTxQ-_8

Δεν τους γνώριζα και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το δέσιμο τους,το ταίριασμα!Καταπληκτικές φωνές και πολύ ωραίο μπουζούκι ο κύριος Στρουθόπουλος.Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν πήγα να τους ακούσω από κοντά.Τώρα έχω ένα σύνδρομο στέρησης.
Επειδή λοιπόν δεν γνωρίζω την καλλιτεχνική πορεία των δύο,μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει?Παίζουν σε κάποιο μαγαζί τον τελευταίο καιρό?

ο Νίκος Στρουθόπουλος είναι ένας --εκ πεποιθήσεως ερασιτέχνης-- σπουδαίος μελετητής του Τσιτσάνη! Το δέσιμο που παρατηρείς δεν οφείλεται στα…πατάρια αλλά στα αναρίθμητα παρείστικα ταβερνογλέντια της Σαλονίκης! Έχω ξαναπεί ότι ο ερασιτεχνισμός (με διαφορετικούς όρους όμως) έχει πολύ μεγάλη δύναμη!

Όπως τα λεει ο Αλκιβιαδης!!!
Ο Στρουθοπουλος μαζι με τον ποιητη Ντίνο Χριστιανόπουλο έχουν κάνει μια ωραία δουλεια πάνω στο έργο του Τσιτσάνη ως " η παρέα του Τσιτσάνη", υπάρχουν και 2 διπλα cd, αναζητησέ τα αξιζουν!!!

Πολύ καθαρή, στρωτή και ωραία πενιά!!!