Νίκος Κρουσθιανάκης

Καλησπερα.
Θα ηθελα να ζητησω πληροφοριες για τον συγκεκριμενο οργανοποιο, οργανοπαικτη και youtuber. Δεν μου ειναι γνωριμος σαν οργανοποιος ουτε υπηρχε οποιαδηποτε πληροφορια για αυτη του την ενασχοληση στο ιντερνετ. Οτι γνωριζετε καλοδεχουμενο !

1 «Μου αρέσει»

Τι έγινε ρε Φοίβο, το γυρίζεις στο τετράχορδο;
Δεν τον είχα ξανακουσει, έκατσα και ειδα πεντεξι βιντεάκια. Φαίνεται καλός άνθρωπος και με ιστορία, αλλά δεν με έπεισε ούτε βρήκα αξιοποιησιμες πληροφορίες στα βίντεο.
Πχ τα βίντεο του Γιάννη Βιλλιώτη ή του Αντώνη Κωνσταντάκη μου φάνηκαν πολυ πιο συγκροτημένα και βοηθητικά για έναν αρχάριο. Αυτά τα λέω χωρίς κανένα όφελος ή διάθεση διαφήμισης/δυσφήμισης.

1 «Μου αρέσει»

Καλως τον Γιαννη Σαρρηνικο !
Ζηταω πληροφοριες για τον κ. Κρουσθιανακη καθαρα και ΜΟΝΟ σαν οργανοποιο. Προσφατα καποιος μου εδειξε οργανο και ειπε πως ειναι κατασκευης κρουσθιανακη, αλλα η ελλειψη πληροφοριων με προβληματισε !

ΥΓ λαθος δικο μου δεν εκανα εξ αρχης ξεκαθαρο τι ειδους πληροφοριες θελω
ΥΓ2 στοχος της ζωης μου να παιζω ρουμπες στο 42χλμ αθηνων Λαμιας Νικε !

1 «Μου αρέσει»

Εντάξει, στην σωστή ενότητα έβαλες το θέμα.
Τώρα μπορείς να μας πεις εσύ τις εντυπώσεις σου!

Από ότι λέει στα βίντεο μάλλον για ερασιτέχνη οργανοποιό πρόκειται.Θυμάμαι σε ένα άλλο βίντεο πούλαγε τρίχορδα και τετράχορδα γύρω στα 700 με 800 αν δεν κάνω λάθος.

Δυστυχως δεν εχω πιασει ακομη στα χερια μου οργανο του, θα συμβει ομως και θα σας πω. Φιλε Λαμπρο και εγω αυτο καταλαβαινω. Εχει κανεις οργανο του για να μας πει εντυπωσεις ?

Δεν νομίζω…γιατί και εγώ δεν έχω ξαναδιαβάσει γιαυτόν στο forum.Ότι έχω δει είναι από youtube που έχω παρακολουθήσει παλιότερα.Για τρίχορδο ή τετράχορδο ενδιαφέρεσαι?Έχεις έρθει σε επικοινωνία μαζί του?

Καποιο τριχορδο αυτην την περιοδο αλλα με ενδιαφερει μεταχειρισμενο. Δεν εχω επικοινωνησει, αλλα το thread εχει και στοχο να συλλεχθουν πληροφοριες γενικοτερα

Πριν καμια εικοσαρια χρόνια είχε μεγάλο ωδείο στην Αγία Παρασκευή και έφτιαχνε και μπουζούκια αλλά λίγο απλά.Τωρα δεν ξέρω τι εξέλιξη έχει κάνει.

3 «Μου αρέσει»

Έ´χει περάσει αρκετός καιρός αλλά τελικά μάθαμε κάτι πιο συγκεκριμενο για τα όργανα του κυρίου;

για αυτο άτομο μηλάτε? (απο FB)

< Ονομάζομαι Νικόλαος Κρουσθιανάκης και είμαι κάτοικος της Νέας Πεντέλης.
Από σχετικά μικρή ηλικία εντάχθηκα στο χώρο της μουσικής καθώς η γυναίκα μου (Καλλιόπη Κρουσθιανάκη) κι εγω ασχοληθηκάμε με το τραγουδι. Συγκεκριμενα η λεγόμενη τοτε Πόπη Αστέρη (Καλλιοπη) είχε αναλλάβει τα ηχητικά κι εγώ το μπουζουκι περνώντας ατελείωτες ώρες πάνω στη σκηνή σε παρα πολλά γνωστά μαγαζιά, τοσο στην ελλαδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού οπως ειναι η Αγγλικα, η Αμερική και η Αυστραλία.

Μετά απο πολλά χρόνια αποφάσισα να ανοίξω σχολή μουσικής. Και οντως το '85 κατάφερα με μεγάλη επιτυχία να ανοίξω τη δικη μου σχολή μουσικής στην Αγία Παρασκευή.

Τώρα πλέον ασχολούμαι με τα ιδιαίτερα μαθήματα τοσο κατοίκον οσο και μεσω ηλεκτρονικης μορφης. Συγκεκριμενα παραδίδω μαθηματα στο skype, είτε προετοιμάζω βιντεακια τα οποια στη συνέχεια τα βαζω σε DVD ή USB και τα στέλνω σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για μαθήματα μπουζουκιού κάλεσε στο 6944743587>

https://www.youtube.com/redirect?event=channel_description&redir_token=QUFFLUhqbnNDMjVUdmNNbDNwQkdzcEdiaENtS1lYLUN1QXxBQ3Jtc0tseF9MS3FmVUotSGF0REpSbFlqa2lPd05fS1NZUThZak1ENGJIaV9tdW5JRC05WlIyd3U3d05pcDZnQ0hVTng3UVpGTzFhYVhuQng5V21QN3U1U0w2VnRBcUVPSE55RWNaXzItVHQ4UW83T2RTNGEwaw&q=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikoskrousthianakis