Μουσική παράσταση από τους "άκουσον μεν"

Ορμώμενοι από την οικονομική κρίση του 1929 που με αλυσιδωτές αντιδράσεις οδήγησε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και θέλοντας να δείξουμε ότι η ιστορία κάνει κύκλους, επιλέξαμε τραγούδια του μεσοπολέμου τα ντύσαμε με λόγο και εικόνα και τα παρουσιάζουμε το Σάββατο 23/9 στις 20.00 στο πάρκο της Νέας Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη. Η παράσταση είναι στα πλαίσια της 7ης γιορτής οικολογικής γεωργίας που πραγματοποιείται από τις 22 - 24/9. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

μπράβο παιδιά! μακάρι να μπορούσα να δω αυτήν την τόσο ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Ενδιαφέρον ακούγεται, πιθανότατα θα μπορέσω να έρθω για να σας απολαύσω. Χαίρομαι που το επικοινωνήσατε στο φόρουμ και χαίρομαι να βλέπω αυτή τη διάθεση δημιουργικότητας. Καλή παράσταση να έχετε!

Τελικά είδα ότι η ώρα στο πρόγραμμα είναι 21.00. Αλλά αξίζει να έρθετε από πιο νωρίς για μια βόλτα στην οικογιορτή.

Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ , αν και επιστρέφω την ίδια μέρα … θα τραβήξει, Βασίλη, ή θα το ληξετε νωρίς ;

Είναι συγκεκριμένη η χρονική διάρκεια μία ώρα και σαράντα λεπτά περίπου. Καλό θα είναι να την παρακολουθήσει κάποιος από την αρχή για να μη χάσει τον ειρμό. Θα χαρώ πολύ να σε δω. Να και η αφίσα με διορθωμένη την ώρα

Για να μη μείνουν οι Κατερινιώτες παραπονεμένοι, την ίδια εκδήλωση ακριβώς θα την παίξουμε στην Κατερίνη στα πλαίσια της 24ης Πανελλήνιας Οικογιορτής την Κυριακή στις 20.00. Να και το συνολικό πρόγραμμα.
ÐѼÃÑÁÌÌÁ ÐÁÍÅË˹ÍÉÁÓ.jpg

Η έκδηλωση ( μουσική + παρουσίαση ) νομίζω ότι ήταν πολυ ενδιαφέρουσα. Τα παιδιά το κάνουν με πολύ μεράκι , αξίζει μια επίσκεψη αν είστε τριγύρω .

Ελπιζω να μπορέσετε να κάνετε περισσότερες εμφανίσεις . Συνεχίστε έτσι !