Λαούτα

[QUOTE=pepe;218161]Καθώς γράφεις την απάντησή σου σ’ ένα θέμα, έχεις πάνω από το κείμενο μια μπάρα με μερικά εικονίδια. Ένα από αυτά δείχνει ένα καδράκι μ’ ένα πίνακα υποτίθεται. Είναι το ινσέρτ ίματζ.

μάλιστα επιλέξεις «Επεξεργαστής κειμένου» (το κουτάκι είναι κάτω, δίπλα στην «Υποβολή» και την «Ανάρτηση») έχεις κι άλλες δυνατότητες για κόλπα και εφαρμογές στα μηνύματά σου. και ο κ

επειδη ειμαι καινουριος γιατι οχι κεφαλαια

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 18:11 —

δικα σου λαουτα κανεις σ αυτα τα καλουπια

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 18:17 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 18:12 —

εχεισ παλιο λαουτο ή καινουριο

Σε αυτό το φόρουμ δίνουμε σημασία στον σωστό γραπτό λόγο. Ο γραπτός λόγος, όταν δεν περιορίζεται σε μικρές φράσεις όπως σε ένα μήνυμα sms ή μία συνομιλία τύπου chat, ή μία επιγραφή σε μαγαζί, είναι κουραστικός στο διάβασμα αν γράφεται χωρίς πεζά στοιχεία, τόνους και σημεία στίξεως.

γιαννη καλημερα εαν θες στειλε το τηλ του εργαστηριου σου στρατος με εκτιμηση


σταθόπουλος ιωαννης με αλαγμενο καπάκι ηταν δικο επωληθει

για το κοπελιαδη κανεις τιποτα ρε παιδια,παλιο ειναι το λαουτο

Φίλε stratttakas,
Σε παρακαλούμε σταμάτα να γεμίζεις το φόρουμ με μηνύματα για το λαούτο που πουλάς. Το Φόρουμ απλά φιλοξενεί τις αγγελίες μας σε συγκεκριμένη ενότητα (στην οποία έχεις ήδη δημοσιεύσει) και οι συζητήσεις μας δεν είναι χώρος αγοροπωλησιών.
Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει.

kalos nomiza pos eiste latris ton palaion organo

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 16:02 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 15:59 —

ουτε προκειται να το ξαναπω συγνωμη εαν σας κουρασα αλλα τα παλαια οργανα κοστιζουν οπωσ και να το κανουμε καλημερα σας ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ που σας ζαλισα

Στράτο, μην παρανοείς. Οι αγγελίες είναι θεμιτές, και υπάρχουν εκατοντάδες μέσα στο φόρουμ. Ο Μπάμπης είπε «οι συζητήσεις μας δεν είναι χώρος αγοραπωλησιών», όχι ότι το φόρουμ ολόκληρο δεν είναι τέτοιος χώρος. Εφόσον η αγγελία έχει ήδη δημοσιευτεί στην κατάλληλη ενότητα, αν υπάρχει μουστερής θα τη βρει εκεί.

πεπε πως στελνεις πμ φιλια

και κατι αλλο ειναι ωραιο οπως μιλατε για τους παλιους μαστορους

agapite pepe exeis palaio organo.?εισαι ωραιοσ