Κλεφτογιάννης ετών 30

Καλησπέρα στην παρέα!
Είπα σήμερα να σας δείξω το πρώτο τρίχορδο που απέκτησα πριν από περίπου 7 χρόνια.
Επισκεπτόμενος τότε το εργαστήρι του Κλεφτογιάννη στην Κυψέλη και έχοντας ψάξει και συζητήσει αρκετά και με τον Μπάμπη αλλά και τον Τάσο τον Κατσιφή, καποια στιγμή στο παταράκι του 1ου έπεσε το μάτι μου σε ένα όργανο που η αισθητική του με πήγαινε λίγο πίσω στο χρόνο (σε σχέση με τα καινούργια που είχαν).
Παίζοντάς το, από τα πρώτα 10 λεπτά κατάλαβα ότι πλέον το 4χορδο έμπαινε στην ντουλάπα και ξεκινούσαν άλλες ταλαιπωρίες για τους γείτονες…
Με προβλημάτισαν κάποια σημάδια που υπήρχαν στο σκάφος και ρωτώντας τον Μπάμπη μου εξήγησε ότι το όργανο ήταν κατασκευής 1986 ενός πελάτη του και κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου σερβις συνέβη ένα μικρό ατύχημα και ράγισε το σκάφος με αποτέλεσμα να του αντικαταστήσουν το όργανο με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας του από το εργαστήρι.
Ο ήχος του ήταν τέτοιος όμως που δεν το πολυσκέφτηκα και αμέσως το έκλεισα.
Η ταμπέλα (δεν φαίνεται από τις φώτο) είναι από το παλιό τους εργαστήρι στα Εξάρχεια στην οδό Πλαπούτα 30 επιβεβαίωνοντας και τα χρονάκια του.
Ο ήχος του είναι (κατ’ εμέ) σαν παλιό καλό και δυνατό κρασί και με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και ένα βιντεάκι για του λόγω το αληθές.
Περιμένω τα σχόλια σας!
Καλό Σαββατόβραδο σε όλους!

DSC_0222.jpg

DSC_0219.jpgDSC_0214.jpgDSC_0213.jpg

Φίλε να το χαίρεσαι το οργανο!
Εύχομαι να το ευχαριστηθείς πολλά χρόνια ακόμα.
Περιμένουμε και τον ήχο.