Κιθάρα ''Anjo''

Λοιπόν δεν ήξερα σε ποια κατηγορία έπρεπε να θέσω το ερώτημα Βρήκα μια παλιά Κιθάρα ακουστική στο πατάρι στο χωριό μου κατά τα λεγόμενα της Γιαγιάς μου αγορά του μακαρίτη του παππού μου για τον γιο του(μπαρμπα μου) την έχω δώσει για συντήρηση, η ετικέτα μέσα γράφει ‘‘Anjo’’ Σας λέει κάτι το όνομα?? Στο ίντερνετ δε βρήκα κάτι για την εταιρία η πια μπορεί να είναι η χώρα προέλευσης της… βέβαια μιλάμε για 50 χρόνια πριν οπότε μπορεί και να μην υπάρχει πλέον ίσως οι δεινόσαυροι εδω να ξέρουν κάτι παραπάνω… ξέρουν?

Απο τα λίγα που βρηκα σε ένα γρήγορο ψαχτήρι στο γουγλε ειναι φτηνές κιθάρες αλλα με μεγάλο value for money… κατασκευής Κορεατικής κυρίως αν και ακούστηκαν και κάποιες απόψεις για μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση απο Ινδία…παντως όλοι οι ιδιοκτήτες τους πρώην και νυν λένε πολυ καλα λόγια.

Γνωστή εμπορική μάρκα κατασκευής κιθάρας με έδρα την Κορέα (ή την Ιαπωνία … κάτι τέτοιο). Κατασκευάζει κλασσικές, ακουστικές και ηλεκτρικές. Απ’ ότι φαίνεται ήταν αρκετά της μόδας πριν 50 χρόνια.