Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ευχαριστώ

Καλησπέρα και συγχαρητήρια γι’ αυτό τον πολύ όμορφο και εξαιρετικά χρήσιμο χώρο που δημιουργήσατε όχι μόνο για το ρεμπέτικο τραγούδι, αλλά και για ευρύτερα θέματα της μουσικής και της οργανοποιίας. Εδώ και μερικές εβδομάδα επισκέπτομαι το φόρουμ και με αφορμή την αναζήτηση μαγαζιού για την επισκευή ενός μπουζουκιού έκανα εγγραφή. Ειλικρινά αυτές τις ημέρες ξεζούμισα πάρα πολλά θέματα, κάποια από τα οποία δημιουργήθηκαν ακόμα και 10 χρόνια πριν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα δεκάδες μέλη, έμπειροι μουσικοί και οργανοποιοί που έχουν μοιραστεί τόση γνώση και εμπειρία σε αυτό το φόρουμ, δημιουργώντας έναν μικρό θησαυρό για εμάς τους αρχάριους που θέλουμε να μάθουμε κάποιο παραδοσιακό έγχορδο όργανο. Πραγματικά κέρδισα πράγματα που σε άλλες συνθήκες θα χρειαζόταν χρόνια να τα κατανοήσω και να τα αφομοιώσω και αυτό με βοηθάει να ασχοληθώ με πιο σωστό τρόπο και να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες το “μουσικό μου ταξίδι” να έχει έναν όμορφο προορισμό. Ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω κάποια στιγμή να είμαι κι εγώ σε θέση να συνεισφέρω με τη σειρά μου. Προς το παρόν σας αφήνω για να συνεχίσω τη μελέτη μου.

6 «Μου αρέσει»

Καλωσήρθες φίλε, με τα καλά σου λόγια.

Ελπίζουμε να αλλάξεις σύντομα το όνομα από Περαστικός σε Καθιστικός. :slight_smile:

3 «Μου αρέσει»

καλώς όρισες! πέρα από τα όσα ωραία έγραψες, το φόρουμ είναι και οι άνθρωποι με τις παρέες και τα γλέντια τους. έχε το νου σου μήπως γίνει κάποια μάζωξη στην βόρεια ελλάδα, ή ρίξε εσύ την σπίθα.

2 «Μου αρέσει»

Φίλε @perastikos καλώς όρισες στο φόρουμ! :smiley:

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά σου εύχομαι να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς στο “μουσικό ταξίδι” σου αυτό και να συνεισφέρεις και εσύ κάποια στιγμή στο μέλλον.


Κάποιοι φίλοι μαζεύονται κατά καιρούς στην βόρεια ελλάδα τελευταία συναντήθηκαν το Νοέμβριο στη Νάουσα… Σίγουρα θα ξανακανονίσουν τον επόμενο καιρό… Ή αν σε φέρει ο δρόμος από Αθήνα μεριά, τσέκαρε τις Τακτικές Μαζώξεις που οργανώνουμε εδώ…


Για οτιδήποτε άλλο σκεφτείς, αναρωτηθείς ή θες να μοιραστείς, μην διστάσεις να γράψεις…! Καλά μουσικά ταξίδια να έχουμε! :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα. Επομένως θα πρέπει να πέσω με τα μούτρα στην εξάσκηση και τη μελέτη για να είμαι σε θέση να πάρω μέρος στην επόμενη μάζωξη στη Βόρεια Ελλάδα.

2 «Μου αρέσει»

μα δεν χρειάζεται να παίζει κάποιος να παίζει για να έρθει στις μαζώξεις, μπορεί να τραγουδάει ή να χορεύει, ή να είναι καλός ακροατής!

1 «Μου αρέσει»