Ιδιαίτερα μαθήματα στον Βόλο

Παιδια καλημερα…θελω να μαθω μπουζουκι απο σεπτεμβρη και δεν θελω να παω σε ωδειο γτ ζητανε ενα σκασμο λεφτα…(80ε/μηνα +30ε εγγραφη) Ελεος!!!

Θα ηθελα να μου πειτε επειδη εσεις ασχολεισται περισσοτερο απο εμενα αν ξερετε καποον δασκαλο εδω στον Βολο που να κανει ιδιαιτερα σε σπιτι…
Υπαρχει καποιος;

Στο δημοτικό ωδείο πηγες;
Και φτηνο και καλος δασκαλος…
Σταθης Μιλάνος…

πηρα τηλεφωνο και εκει…65 ευρω/μηνα +20 εγγραφη…
Εγω δεν ειμαι διατεθιμενος να πληρωσω τοσα λεφτα για να μαθω ενα μουσικο οργανο ελεος…
Κριση εχουμε…κανεις δεν ειναι κατω απο 50ευρω…

Τωρα βρηκα σε καποια κεντρα του δημου που κανουν καποια εκπτωση στους πολυτεκνους και πληρωνουν 25 ευρω…Αλλα ο δασκαλος εκει ειναι εμπιστοσυνης;;; η θα μου φαει τζαμπα λεφτα;

δεν νομιζω να βρεις πιο φτηνα.
Ποσο να παρει καποιος για ιδιαιτερα; Να μη σου παρει ενα 20ευρω;
Οποτε και μια φορά τη βδομαδα να σου κανει πας στα 80.

Ο Σταθης σου κανει 2 φορες και μπορεις να πηγαίνεις οποτε θελεις.
Βλεπεις και τους αλλους μαθητες, οποτε σαν μαθημα είναι και εκεινο. Εγω πηγαινα καθε μερα.

Και εχεις την εγγυηση του καλου δασκαλου…

Αν θελεις εχω φιλους που παιζουν καλο μπουζουκι, τετραχορδο ομως. Ειναι μαθητες του Σταθη και μενουν μονιμα εκει. Δεν νομιζω να κανουν μαθηματα συστηματικά, αλλα μπορω να σου στειλω τηλέφωνο. Αν και οπως σου ειπα δε νομιζω να βρεις πιο φτηνα και καλά…

Θα σου απαντησω οταν ρωτησω τιμες καλε μου φιλε.Ειμαι απο τον Βολο και θα δουλευω κ το καλοκαιρι εδω.Δεν παιζω μπουζουκι αλλα καποιους μουσικους τους ξερω…

Για τετραχορδο ενδιαφερομαι κι εγω ουτως η αλλως…
Φιλε Γιαννη ρωτα τιμες και ενημερωσε με…θα με ενδιαφερε να δεινω ως 25-30ευρω μηνα…
Παραπερα δυσκολα απο οικονομικης αποψεως…

Κυττάξτε παιδιά (η παρατήρηση αυτή ισχύει και για άλλες παρεμφερείς δημοσιεύσεις): απόλυτα κατανοητό το όριο που θέτουμε για μηνιαίο ποσόν προς δάσκαλο. Όμως, δεν γίνεται να του πούμε “τόσα θα παίρνεις την ώρα”. Αναγκαστικά λοιπόν, θα μειώσουμε τις ώρες μαθήματος για κάθε μήνα ή έτος. Αν αυτό γίνει γενικότερα και οι δάσκαλοι δουν μείωση στα έσοδά τους όχι επειδή μείωσαν τις απαιτήσεις τους αλλά επειδή μειώθηκαν οι ώρες ανά μήνα, ο νόμος προσφοράς και ζήτησης θα δουλέψει τελικά, και θα βρεθεί ο πρώτος που θα κατεβάσει την τιμή. Αν οι μαθητές είναι αποτελεσματικοί στο ψάξιμο, θα ακολουθήσουν μειώσεις και άλλων. Θα μείνουν μόνο οι σταρ, που προτιμούν να επαίρονται “εμένα τόσα μου δίνουν, βλέπετε (βλέπεις εαυτέ μου) τι καλός που είμαι;”.

Θα σου προτείνω κι εγώ μια λύση…μαθήματα μέσω σκυπε φιλαράκι!!! και ο δάσκαλος?? Ανδρέας Στεφανάκης…ψάξε στο youtube,θα το βρεις κατευθειαν,ένας κύριος με άσπρα μαλλιά είναι.
Πολλοί θα βιαστούν να πουν "ααα το παιδί δεν έχει πιάσει όργανο στα χέρια του και χρειάζεται ανθρωπο να του δείχνει’’…οκ συμφωνώ αλλά αν το θες πολύ όλα γίνονται…το πιστεύεις είτε όχι εγώ φίλε έμαθα τρίχορδο από youtube και μόνο.Και πολλά από αυτά που έμαθα απο το Στεφανάκη τα μαθα(κι ας διδάσκει τετράχορδο).Κάνε ένα μάθημα διαδικτυακά μαζί του και δε θα χάσεις.Θα σε καθοδηγήσει ο ίδιος Υ.Γ. 1 10 ευρώ το μαθημα παίρνει Υ.Γ. 2 Είναι από τους καλύτερους δασκάλους που έιχα ποτέ(αν και δεν έχω κάνει μάθημα ποτέ με τον ίδιο,μόνο από τα βιντεάκια που ανεβάζει διδάσκομαι) :))

έχω πάντα μια απορία για τα μαθήματα μέσω σκάιπ: λόγω του ότι δεν υπάρχει συγχρονισμός μεταξύ των συνομιλητών, είναι αδύνατον να παίξουν κάτι μαζί άρα και να διδαχθεί σωστά ο ρυθμός. αυτό όμως είναι από τα βασικά που πρέπει να μάθει ένας αρχάριος, και πολύ συχνά να διορθωθεί ακόμα και σε έναν προχωρημένο.
αποφεύγω τα μαθήματα μέσω σκάιπ, ίσως να τα έκανα σε κάποιον που έχει ήδη στρώσει το δεξί του χέρι και γενικά την αίσθηση του ρυθμού. ίσως να είναι κατάλληλο για θεωρητικά μαθήματα ή για επίλυση συγκεκριμένων αποριών πάνω σε κάποιο γνωστό θέμα.