Θέλω μια μέρα να σε δω - Βαμβακάρης

Ακουσα αυτο το τραγουδι (https://www.youtube.com/watch?v=OzkeoFSZMp8 ) και μου αρεσε παρα πολυ και θελω να το μαθω. Μπορει κανεις να με βοηθησει;

Καλησπέρα @GiwrgosK!

Τί θα ήθελες να μάθεις στο κομμάτι; Την κιθάρα, το μπουζούκι, τον μπαγλαμά;

Φαντάζομαι το μπουζούκι…

Γενικά από το φόρουμ, είναι λίγο δύσκολο κάποιος να σε βοηθήσει συγκεκριμένα να μάθεις ένα κομμάτι, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι πιο συγκεκριμένο, πχ τι παίζει σε κάποιο σημείο, ή σε τι δρόμο είναι γραμμένο.

Αλλά αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να βάλεις το τραγούδι να το ακούσεις σε πιο αργή ταχύτητα ώστε να μπορέσεις σιγά - σιγά με το αυτί να το βγάλεις στο μπουζούκι. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε από το YouTube (οδηγίες εδώ) είτε μέσω κάποιου δωρεάν προγράμματος επεξεργασίας ήχου όπως το Audacity.

Εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειάζεσαι, αλλά καταλαβαίνεις ότι μέσω κειμένου πίσω από ένα πληκτρολόγιο, σε ένα φόρουμ, το να εξηγηθεί πώς παίζεται ένα κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο…

1 «Μου αρέσει»

ναι ρε συ το φαντοζομαι και καταλαβαινω πως δεν μπορεις καποιος να μαθει σε καποιον μουσικη μετα απο εδω ειναι αλλη η διαδικασια και κατα την γνωμη μου πολυ πιο ωραια. τον δρομο ηθελα για το μπουζουκι.

Να συμπληρώσω σε αυτά που ανάφερε ο φίλος παραπάνω και το https://www.youtube-pitchin.me/# , στο οποίο site μπορείς και να διορθώσεις τονικότητα και να το πας όσο αργά θες. Η ποιότητα δεν είναι τέλεια, αλλά τη δουλειά σου την κάνεις!

1 «Μου αρέσει»