Η μεγάλη του Μάρκου σχολή

Ως φαίνεται γίνεται αρκετά σοβαρή δουλειά.

2 «Μου αρέσει»

!!!

Αν όσα είπε και έδειξε το δελτίο, και όσα ακόμη αφήνει να φανταστούμε, ισχύουν, τότε πρόκειται για κάτι εντυπωσιακό και ιδιαίτερα ευχάριστο.

Ξέρει κανείς περισσότερα; Είναι καινούργια η σχολή; Ονόματα διδασκόντων;

(Βέβαια έχω μια επιφύλαξη στο να δείχνει η τηλεόραση μπόμπιρες να λένε «μου άρεσε πάντα το μπουζούκι και, μιας και είμαστε στο νησί του Μάρκου Βαμβακάρη, …» λες κι έχουν μάθει κανένα ποίημα… Αλλά άλλο η τηλεόραση κι άλλο το ίδιο το γεγονός.)

Η σχολή είναι σχετικά καινούργια,διδάσκουν μεταξύ άλλων,ο Αρίστος Βαμβακούσης (μπουζούκι),και ο Δημήτρης Μαραγκός (ακκορντεόν) (μέλη του φόρουμ και οι δύο),και είναι υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου.Από όσο ξέρω τον Αρίστο,και τον Δημήτρη,πέρα από το ήθος τους,η μουσική τους κατάρτιση,και η παικτική τους ικανότητα,δεν αφήνουν ίχνος αμφιβολίας ότι κάτι καλό γίνεται εκεί πέρα.

2 «Μου αρέσει»

Καλή επιτυχία στη σχολή ,κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και διάδοση της γνώσης ,της πραγματικής γνώσης ,για αυτό το όργανο και την μουσική είναι σημαντική, ιδιαίτερα απο ανθρώπους σαν αυτούς που εκτός από μουσικοί υψηλού επιπέδου είναι και άψογοι χαρακτήρες .Τυχερά τα παιδιά και για την ατμόσφαιρα μέσα στην οποία συμβαίνει αυτό λόγω Σύρου . Με εκτίμηση.

1 «Μου αρέσει»

εμένα πάλι με στεναχώρησε το “όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω δεξιοτέχνης”… και η φραγκοσυριανή σε δεύτερη εκτέλεση. φυσικά δεν έχω κάτι με τους συντελεστές της ομάδας, ούτε είμαι σε θέση να γνωρίζω την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται (άσχετα αν απεχθάνομαι τον ξαρχάκο).