ΕΡΩΤΗΣΗ

Χθέs γνωρισα εναν αξιολογο ανθρωπο στον Αγ, Δημητριο (Μπραχαμι) τον Κο Δημο Κωνσταντινου.Παρολο που κυκλοφορω εκει στη γειτονια πολλα χρονια δεν ειχα την τυχη να τον γνωρισω .Θα ηθελα την γνωμη καποιου που γνωριζει τον ανθρωπο, αν μπορω να εμπιστευτω μια επισκευη σε ενα τριχορδακι που εχω και η αγορα ενοσ καινουργιου για καλο φιλο απο επαρχια .Να σημειωσω οτι η πρωτη επαφη με τον ανθρωπο με ευχαριστησε και ο σεβασμοs στη δουλεια του και στο προσωπο μου ,τα οποια ειναι αμοιβαια, με κερδισε.Ευχαριστω προκαταβολικα.

κατ’αρχήν καλώς ήρθες!
δυστυχώς δεν ξέρω τον κ. κωνσταντίνου για να βοηθήσω πιο συγκεκριμένα, αλλά η καλή προσωπική επαφή και επικοινωνία με τον οργανοποιό παίζει σαφώς θετικό ρόλο στην όποια συνεργασία.
για την αγορά καινούριου, αν έχεις δει και άλλους μαστόρους ή δουλειές τους και αυτός σου ταίριαξε καλύτερα, τότε έχεις κάνει την επιλογή σου.
από την άλλη, νομίζω κάθε όργανο (εφ’όσον βέβαια είναι εφικτό) καλύτερα επισκευάζεται από τον μάστορα που το κατασκεύασε.
χαιρετώ
νίκος

Νικο ευχαριστω , εχω επισκευθει και αλλουs κατασκευαστεs , και ενω ολοι ηταν πολυ ευγενικοι και ορισμενοι πραγματικοι γνωστεs ,θα εμπιστευθω τον κυριο Δημο. Το τριχορδο που ειναι για επισκευη ειναι κατασκευηs Κλεφτογιαννη και απο οτι ξερω ο κυριοs Μπαμπηs εχει συνταξιοδωτηθει.Επισηs ο Κοs Κωνσταντινου μου ανεφερε οτι τον βοηθουσε στην κατασκευη σκαφών χωριs να του εχω αναφέρει κατι σχετικό.Ευχαριστώ

το μαγαζί του κλεφτογιάννη στην καυκάσου, το έχει αναλάβει ο εξαιρετικός τάσος κατσιφής, από χρόνια συνεργάτης του. μπορείς να το εμπιστευτείς εκεί για οποιαδήποτε επισκευή σε δικά του μπουζούκια.
για το καινούριο όργανο αφού έχεις κατασταλάξει, περιμένουμε εντυπώσεις!

Eυχαριστώ, θα με υποχρεωνεs αν μου έστελνεs ενημέρωση για τισ συναντήσειs που κάνετε , αρκετά συχνά απ΄ οτι βλέπω στιs έαναρτήσειs σου.

ποιές συναντήσεις απ’όλες; τις τακτικές του φόρουμ (κάθε μήνα) θα τις βρείς εδώ: http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=27813&page=23
πληροφορίες στα μηνύματα 226&227, η επόμενη είναι την άλλη πέμπτη στο χαϊδάρι!

Ευχαριστω πολυ .Εληφθη, αν δεν λειπω ταξιδι, καθωτι ναυτικοs