Επισκευή - Συντήρηση μπουζουκιού (Αθήνα)

Καλησπέρα. Είμαι νέος στον χώρο δίχως την παραμικρή εμπειρία.

Στην αποθήκη του σπιτιού μου, ξέθαψα το μπουζούκι του πατέρα μου το οποίο είχε αγοραστεί πριν 35 χρόνια τουλάχιστον. Είναι σχεδόν αχρησιμοποίειτο καθώς τελικά δεν έμαθε πότε μπουζούκι. Θέλω να ξεκινήσω να μάθω μπουζούκι ωστόσο το μπουζούκι θέλει μια συντήρηση και ίσως και καμία επισκευή. Έψαξα στο διαδίκτυο αλλά δεν γνωρίζω ποιος είναι καλός, οικονομικός, κτλ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κανέναν μάστορα - οργανοποιείο ώστε να μου πει ορισμένα πράγματα σχετικά με το μπουζούκι που έχω καθώς και να κάνει και τις απαραίτητες επισκευές - συντήρηση.

Σας ευχαριστώ πολύ!

καλώς όρισες!
κατ’αρχήν μπράβο για την απόφασή σου να το επισκευάσεις. δυο βασικές ερωτήσεις, τί κατηγορίας είναι το μπουζούκι και σε ποιά περιοχή κινείσαι;
εδώ υπάρχει ένας κατάλογος με οργανοποιούς σε όλη την ελλάδα, μπορείς να δεις ποιοι είναι κοντά σου:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Είναι τετράχορδο. Κέντρο και ανατολικά προάστια κινούμαι. Τον είχα βρει τον συγκεκριμένο κατάλογο. Είπα όμως να ρωτήσω και εδώ μήπως πάρω περισσότερες πληροφορίες για μαστόρους (κριτικές και συστάσεις)

εννούσα τί κατηγορίας τιμής ήταν τότε που αγοράστηκε. τα μαζικής παραγωγής γενικά δεν είναι φτιαγμένα για να επισκευάζονται, ενώ οι μαστόροι συνήθως φροντίζουν και για την επισκευασιμότητά τους. έχει ταμπέλα κατασκευαστή μέσα;
ανατολικά εννοείς δυτική πλευρά του υμηττού;

Δεν γνωρίζω την τιμή που αγοράστηκε και όχι δεν έχει ταμπέλα κατασκευαστή μέσα.
Ναι ανατολικά εννοώ την δυτική πλευρά του Υμηττού.

μπορείς να πας στον τσόπελα στο παγκράτι ή στον τουλίκα στα εξάρχεια, ή στον κατσίφη στην ευελπίδων. για τετράχορδα δεν ξέρω και πολλά, ας πει και κανένας άλλος.