Δρόμοι τραγουδιών: Αρχάριος

Καλησπερα παιδεια …επειδη εχω αρχισει τωρα τελευταια να βγαζω τραγουδακια με το αυτι (μεχρι στιγμης καμια 10 κοντα ) υπαρχει καποιο θεμα που καταγραφει σε τι δρομους και κλιμακες ειναι τα τραγουδεια ;;;

στο παλιό φόρουμ υπήρχε μια δημόσια ομάδα για τους δρόμους, αλλά δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να μεταφερθεί στην καινούρια πλατφόρμα.
ρίξε μια ματιά στη συζήτηση αυτή, έχω μεταφέρει μια πρόχειρη ανάλυση για τους δρόμους.
ό,τι θες ρώτα!

2 «Μου αρέσει»

@Kwnstantinos για να ξεκινήσεις να ψάχνεις το θέμα των δρόμων μια καλή αφετηρία είναι το κείμενο για τους δρόμους που σου πρότεινε ο @liga_rosa.

Παρ’ όλα αυτά στην κατηγορία Ερωτήσεις για τραγούδια, μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες για τους δρόμους πολλών τραγουδιών, και σε εκείνη την κατηγορία μπορείς επίσης να ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα για κάποιο κομμάτι - τραγούδι που σε ενδιαφέρει αν δεν υπάρχει! :slight_smile:

Αν τώρα έχεις κάποια απορία για τους δρόμους γενικότερα ή κάποιον συγκεκριμένο δρόμο ή κλίμακα (πχ: δακτυλοθεσία, νότες, αρμονία κτλ), μπορείς να ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα στην κατηγορία Δρόμοι - Ρυθμοί - Τρόποι παιξίματος.

Καλή μελέτη!

1 «Μου αρέσει»

Ενδιαφερουσα φενεται θα τη μελετησω καποια αλλξ στιγμη γιατι τωρα ειμαι σε φαση εξεταστικης και δε θα ειμαι συγκεντρομενος …σας ευχαρηστω παιδια

2 «Μου αρέσει»