Διερευνητική ερώτηση για το ρεπερτόριο και προτιμήσεις μελών

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονία δε θυμαμαι αν είπα ήδη…
Θα ήθελα να ρωτήσω ειδικά όσους δεν είναι πολύ προχωρηημένοι και είναι σε διαδικασία που μαθαίνουν με τι κομμάτια καταπιάνονται? Υπάρχει κάποιο πλάνο ανάλογα με τους δρόμους? Επίσης υπάρχουν καποιοι στην Αθηνα που συναντιονται και παιζουν μαζι γτ θα με ενδιεφερε
Να είστε όλοι καλα :blush:

3 «Μου αρέσει»

καλημέρα!
ενδιαφέρουσα ερώτηση ομολογώ. κατ’αρχήν υπάρχουν άπειρα κομμάτια για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. οπότε το βασικό είναι να σου αρέσουν, και μετά τα κατατάσσεις αναλόγως την δυσκολία. δηλαδή πρώτα θα ξεκινήσεις με μπάτη-μάρκο και πειραιώτικο, μετά θα πάς τσιτσάνη-χατζηχρήστο και τελευταίο χιώτη κλπ.
μιλάμε πάντα για το κομμάτι σε γενικές γραμμές, άμα κάτσεις να βγάλεις ακριβώς τί παίζει ο καθένας όλα έχουν δουλειά! βάσει δρόμων θα τα έκανες αν πήγαινες σε δάσκαλο, πάντως βολεύει να κάνεις μερικά παρόμοια μαζί για να έχεις τα πατήματα.
στην αθήνα μαζευόμαστε με το φόρουμ (μάλιστα υπάρχει μια μάζωξη στα σκαριά για τέλη φλεβάρη), αλλά και διάφορες παρέες μαζεύονται εδώ κι εκεί. μπορείς να βάλεις και αγγελία εδώ στο φόρουμ αν θες.

3 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα Θάλια!

Έλα στην μάζωξή που οργανώνουμε για τον Φλεβάρη (θα γίνει κάπου μετά τις 20). Προς το παρόν ακόμα ψηφίζουμε την μέρα που θα θέλαμε να γίνει η μάζωξη:

Μπες και εσύ και ψήφισε αν θέλεις να έρθεις :wink: Όλοι οι καλοί χωράνε ανεξαρτήτως εμπειρίας και παικτικής ικανότητας.

2 «Μου αρέσει»

εγω μεχρι τωρα το παω με το τι μου αρεσει αλλά βλέπω ότι με βοηθάει να ασχολουμαι με δυο τρεις δρομους γιατι ευκολα μπορεις να χαθεις!:blush:
Μαρκος και Μπατης ειναι αγαπημενοι ετσι και αλλιως!

1 «Μου αρέσει»

πάντα να πηγαίνεις με ό,τι σου αρέσει, γιατί αυτό θα γουστάρεις να το μάθεις και θα το εκφράζεις καλύτερα!

Καλημέρα ευχαριστω για τις πλροφοριες :smile: ψήφισα ημερα θα ψηφισω και περιοχη
(αν και ντρεπομα λιγο) δε ξερω κανενα - ελπιζω να επικρατησει Ζωγραφου, το περαμα μου φαινεται αδιανοητα μακρια😌

2 «Μου αρέσει»

Υπάρχει και η Καλλιθέα! Όπως και να έχει όμως ελπίζουμε να σε δούμε από κοντά!

2 «Μου αρέσει»

Βασικα νομιζω οτι τα απαντας και ολα μονη σου! Θες να ασχολεισαι με λιγα καθε φορα για να μη χανεσαι, πολυ καλο, θες Μαρκο και Μπατη, πολυ καλυτερο! Χωρις πλακα, ο Μαρκος ειναι πολυ βασικος, πιστευω για ολους τους λαικους μουσικους. Εχει φοβερες εκτελεσεις η λαικη κιθαρα στα κομματια του και στο μπουζουκι ειναι περιεκτικος και κυριολεκτικα η βαση του κτισματος. Ολοι ‘‘εχουν’’ μαρκο μεσα στο παιξιμο. Πανω απ’ολα να παιζεις αυτα που σου αρεσουν, αλλα χτιζεις απο τα απλα! Και απλα εννοω μονο το γεγονος οτι εχουν λιγες νοτες, οχι οτι παιζονται καλα ευκολα. Ολα δυσκολα ειναι κατα βαθος.
Ο Μπατης ειναι λιγο αλλο κεφαλαιο. Αλλες τεχνικες, τα ντουζενια. Απλα πραγματα και το φορουμ ειναι γεματο απο αναρτησεις και παιξιματα, το youtube το ιδιο. ναναι καλα και ο κουρουσης

2 «Μου αρέσει»

ευχαριστω πολυ για το feedback :blush: