Δασκαλος για ουτι

Καλησπερα σε ολους!
Ελπιζω να 'στε καλα!
Ενας φιλος μου σχετικα αρχαριος, ψαχνει δασκαλο στο ουτι.
Το ιδανικοτερο θα ηταν σε Πειραια, Καλλιθεα, μοσχατο (εκει τριγυρω μενει).
Περιμενω απαντησεις μπας και τον βαλουμε στον ισιο δρομο!!!

Υπάρχουν πολλοί καλοί ουτίστες ανάλογα και το στυλ που ενδιαφέρεται ο καθένας βέβαια.
Έτσι πρόχειρα μπορεί να μου ξεφεύγουν κ κάποιοι
ο Στέλιος Βαρβέρης
ο Χρίστος Τσιαμούλης
ο Haig Yazdjian
o Περικλής Τσουκαλάς (αυτός συχνά είναι στην Κρήτη όμως)
o Αντώνης Απέργης

Όπου ο Στέλιος Βαρβέρης και ο Αντώνης Απέργης κοινούνται στον ευρύτερο χ’ωρο του Πειραιά.Ο Στέλιος μάλιστα διδάσκει και στο δημοτικό ωδείο της Νίκαιας.

Δειτε κ αυτο:

Επισης ο Κυριακος Ταπακης θεωρειται καλος δασκαλος απ’οσο ακουω, απλως δεν βρισκω στοιχεια επικοινωνιας του. Αν εχει καποιος τηλεφωνο μ’ενδιαφερει κ εμενα -σε Π.Μ- για καποιον αρχαριο φιλο. Ευχαριστω.

Ο Χ. Τσιαμουλης (και ο Γ. Αβραμιδης) διδασκουν και στο Ωδειο Αθηνων, οπου υπαρχει και ξεχωριστο τμημα αναλογης θεωριας καθως και μουσικο συνολο.

Εγώ έκανα καποτε κάποια μαθήματα στο μπουζούκι με τον Στέλιο. Πολύ καλός δάσκαλος!!! Έρχόταν τότε σπίτι μου και δεν πήγαινα εγώ.

Σπουδαίος παίχτης είναι και ο Θωμάς Κωνσταντίνου των ΤΑΚΙΜ. Κάποτε δίδασκε στο Μουσείο Λαϊκών Οργάνων.

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ από όσους Έλληνες έχω ακούσει (παιχτικά), ο Θωμάς Κωνσταντίνου. Είναι ο γιος του γνωστού δημοτικού τραγουδιστή Γιάννη Κωνσταντίνου.

Παιδιά η ερώτηση ήταν ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Η ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ κ.λ.π.Άν αρχίσουμε να λέμε ποιός είναι πιο καλός ή καλύτερος ο άνθρωπος δεν θα βγάλει άκρη.

Υπάρχουν και δάσκαλοι που κάνουν μαθήματα μέσω skype για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε δασκάλους.
Εγώ κάνω έτσι μαθήματα με έναν εξαιρετικό άνθρωπο - δάσκαλο - οργανοπαίχτη και βλέπω δεν υστερούν σε τίποτα απο τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας.
Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει πμ να του δώσω πληροφορίες.

1 «Μου αρέσει»

ίσως είναι καλά για κάποιον προχωρημένο ή για πιό θεωρητική δουλειά. θεωρώ ότι για αρχάριο είναι ακατάλληλο το σκάιπ, λόγω έλλειψης συγχρονισμού, άμεσης επαφής και ποιότητας ήχου. ο ρυθμός-συγχρονισμός, η γενικότερη σχέση με το όργανο (στάση σώματος κλπ) και η αντίληψη περί ήχου θεωρώ ότι είναι βασικά στοιχεία που πρέπει να διδάσκονται σωστά, πόσο μάλλον σε κάποιον αρχάριο.

Καλησπερα, μενω στον Πειραια κεντρο και ενδιαφερομαι για αυτο τον δασκαλο ουτι που λες αν ειναι ακομα διαθεσιμος

1 «Μου αρέσει»