Δάσκαλος μπουζουκιού Μανώλης Μιχαλάκης

Γειά σας.Έχει κάποιος άποψη και γνώμη για τον κ.Μανώλη Μιχαλάκη? Έχω βρει το βιογραφικό του και τα στοιχεία του απο την ιστοσελίδα του.
Γνωριζετε τή προσωπικοτητά του,τρόπο διδασκαλίας και αποτελεσματικότητα του πιθανόν? Σε ποιά περιοχή παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα?
Ευχαριστώ.

Εξαιρετικός παίκτης,ευγενέστατος άνθρωπος,μεγάλος δάσκαλος.

Ως ένας εκ των συντονιστών, υπενθυμίζω ότι σε τέτοια ερωτήματα ενθαρρύνεται ο δημόσιος διάλογος ακόμη κι αν έχει κανείς κάτι αρνητικό να πει, αρκεί βέβαια να μιλάμε με στοιχεία και χωρίς εμπάθεια. Η δημόσια αρνητική κριτική είναι ένα λεπτό θέμα που απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς: πιθανόν, αν κάποιος ρωτούσε για ένα δάσκαλο (ή μάστορα κλπ.) και είχα αρνητικά σχόλια να κάνω, να προτιμούσα να του τα στείλω σε προσωπικό μήνυμα. Από την άλλη όμως, στο μέτρο που ασκώ σοβαρή κριτική και που είμαι διατεθειμένος να ακούσω και τον τυχόν αντίλογο, τέτοιες συζητήσεις σε κοινή θέα μπορούν να είναι χρήσιμες για πολλούς αναγνώστες.

Διευκρινίζω πως δε γνωρίζω τον κ. Μ. Μιχαλάκη και δεν υπονοώ απολύτως τίποτε για κείνον. Από την άλλη, ούτε προσπαθώ να «φωτογραφίσω» κανένα μέλος που να μην έκανε κριτική της αρεσκείας μου σε οποιοδήποτε θέμα. Απλώς ενθαρρύνω την εξωστρέφεια.