Δάσκαλος για Θεσσαλονίκη

Αγαπητοί συνφορουμίτες, ασχολούμε με το μπουζούκι (8χορδο), περιστασιακά και ερασιτεχνικά ως τώρα, από την νεαρή μου ηλικία. Λόγω των καταστάσεων έπρεπε χρησιμοποιήσω τις όποιες γνώσεις μου στο παίξιμο για να έχω κάποιο υποτυπώδες εισόδημα. Γνωρίζω πολύ καλά πως υστερώ αρκετά από το επαγγελματικό επίπεδο. Λόγω των περιστάσεων λοιπόν, άρχισα να σκέφτομαι αν είναι δυνατόν σε αυτή την ηλικία (43) να μπορέσω να βελτιώσω το παίξιμό μου προσεγγίζοντας τουλάχιστον κάποιο επίπεδο επαγγελματικό. Αν κάποιοι από εσάς γνωρίζουν για τν πόλη της Θεσσαλονίκης κάποιο δάσκαλο που να μπορεί να δουλέψει μαζί μου θα χαιρόμουν να με πληροφορήσετε ώστε να έρθω σε επαφή μαζί του.
Θέτω το θέμα στο φόρουμ επειδή αντιλαμβάνομαι πως το να ανοίξω το “χρυσό οδηγό” και να επιλέξω κάποιον τυχαία δεν αποτελεί λύση. Πόσο μάλλον για τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η περίπτωσή μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.

//youtu.be/pXGuhC4Mi6U

Εξαιρετικό παιδί. Στο βίντεο έχει πληροφορίες επικοινωνίας για μαθήματα.

Αν κάποιος έχει άποψη για τον δάσκαλο Χατζημπάλογλου Δημήτρη, παρακαλώ ας μου στείλει πμ. Ευχαριστώ.

Παντως ο Γεωργοπουλος ο Γιωργος είναι παιδι μαλαμα, εξαιρετικος χαρηκτηρας και εκπληκτικος μπουζουξης.Φιλε ελντερ1 αξιζει τουλαχιστον να επικοινωνησεις μαζι του.

Συμπληρωνοντας τα λογια του Γιαννη, απο τους λιγους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που ειναι τοσο μα τοσο σεμνοι.