Βιβλίο εκμάθησης μπουζουκιου για αρχάριους

Καλησπέρα,

Είμαι τελείως αρχάριος στο μπουζούκι, μαθαίνω να παίζω τετραχορδο εδώ και 2 μήνες περίπου και ήθελα να ρωτήσω πιο βιβλίο πιστεύετε είναι χρήσιμο για την περίπτωση μου.

Δεν ξέρω να διαβάζω νταμπλαντουρες, αλλά θα ήθελα αργά ή γρήγορα να μάθω να τις διαβάζω.

Ευχαριστώ

Επειδή και εγώ έχω ξεκινήσει πριν 7-8 μήνες, θα σου έδινα τις εξής συμβουλές

-Βρες κάποιον δάσκαλο που θα σου μάθει ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ, και όχι απλώς τραγουδάκια, 15? την εβδομάδα είναι αστείο ποσό για κάτι που γουστάρεις

  • Ξέχνα τις ταμπλατουρες, εκτός ότι οι περισσότερες είναι λάθος, δεν θα σου προσφέρουν τίποτα σαν παίχτη, καλύτερα να βγάλεις ένα με το αυτί, παρά 10 με ταμπλατουρα
1 «Μου αρέσει»

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον afterGR. 15 και 20 ευρώ δεν είναι τίποτα. Θα μάθεις. Θα καταλάβεις. Θα σου λυθούν απορίες. Με την ταπλατούρα είναι σαν να μαθαίνεις κάτι παπαγαλία χωρίς να γνωρίζεις την ουσία του.

Ναι συμφωνώ, σκοπεύω να ξεκινήσω μαθήματα σύντομα μέσω Skype μια και είμαι Αγγλία και δεν μπορώ από κοντά (άμα γνωρίζετε κάποιο καλό δάσκαλο, παρακαλώ πείτε μου)

Μέχρι τώρα μαθαίνω τα βασικά μόνος μου με υλικό από το ίντερνετ, γι’αυτό σκέφτηκα ίσως κάποιο βιβλίο βοηθήσει

Ευχαριστώ

Κοίτα στο YouTube τον Ανδρέα Στεφανάκη. Έχω δει πως κάνει μαθήματα μέσω Skype. Οπωσδήποτε όμως όταν επιστρέψεις μόνιμα στην Ελλάδα βρες δάσκαλο για κανονικά μαθήματα.

Χαίρετε κύριε KGian82 , ἕνα βιβλίο που ἐλπίζω να σᾶς εἷναι χρῆσιμο , εἶναι : Το χρυσό βιβλίο του μπουζουκιού του Στάυρου Παλιά , δυστυχῶς δεν ἀναφέρει τίποτα γιά τους δρόμους(μακάμια) μα θα σᾶς βοηθῆσει στῆν ἐκμάθηση στίς βάσεις τῆς μουσικῆς καί του ὀργάνου .

Δεινη και ο Τριγκας μαθηματα μεσον Skype

Γειά, Καλό Πάσχα.Το καλύτερο είναι σίγουρα ένας καλός δάσκαλος, αν όμως σου είναι δύσκολο να βρείς , δοκίμασε τη μέθοδο του Δ. Μπουκουβάλα ‘‘μπουζούκι η τεχνική του και η διδασκαλία της’’ με CD για αυτοδιδασκαλία με τον ίδιο το δάσκαλο να τις δείχνει στο μπουζούκι. Θα βρείς τα πάντα.

:088:

1 «Μου αρέσει»