Αρχάριος στο μπουζούκι - αναζήτηση τρίχορδου

ΧΑΙΡΕΤΩ ΩΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΤΡΙΧΟΡΔΟ,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Η ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.

Σε αυτή τη τιμή θα βρείς σίγουρα στον Πρόκο και στον Ζαφειρίδη.Οχι τίποτα σπουδαίο,δεν είναι όμως βιομηχανοποιημένο και μπορείς να βρείς και καλό ήχο.Αν θες πληροφορίες ,ευχαρίστως .

φίλε μου καλώς ήρθες!
σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρεις από μάστορα*, και αν βρεις δεν θα αξίζει τα λεφτά του (θα είναι μαζικής παραγωγής που θα πλασάρεται ως “χειροποίητο”). καλύτερα να πας στον μάτσικα (βιοτεχνία) που έχει τίμια όργανα και ίσως σε λιγότερα λεφτά ή να ψάχνεις τις αγγελίες. οπωσδήποτε να πας με κάποιον που ξέρει, όχι μόνος σου. σε κάθε περίπτωση απέφυγε κάτι σούπερ-μάρκετ οργάνων στο μοναστηράκι, πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες…

*επιφυλάσσομαι για αυτούς που αναφέρει ο από πάνω, δεν έχω δει δουλειές τους (2-3 μπαγλαμάδες του πρόκου ήταν μια χαρά πάντως).

*επιφυλάσσομαι για αυτούς που αναφέρει ο από πάνω,
Αγαπητέ liga rosa,έχω όνομα ,δεν είναι ιδιαίτερα ευγενικό να με αποκαλείς “ο απο πάνω”.Πάντα με καλή προαίρεση βέβαια το αναφέρω.

συγγνώμη φίλε μου, δεν το είπα καθόλου υποτιμητικά -απλά ουδέτερα. η αλήθεια είναι πως έγραψα βιαστικά το μήνυμα λόγω πίεσης χρόνου, και ούτε σκέφτηκα πως θα μπορούσε να κακοφανεί κάτι τέτοιο. να με συγχωρείς και πάλι.
νίκος

Δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα θέμα,προς Θεού.Να είσαι καλά φίλε Νίκο ,δεν χρειάζεται καμμία συγγνώμη.

Απο προσωπική εμπειρία και μόνο, έχοντας πιάσει στα χέρια μου αρκετά όργανα κατασκευαστών στη Β. Ελλάδα, θα σου πρότεινα για τα χρήματα που διαθέτεις τον Παναγιώτη Στάμκο (http://stamkos-bouzouki.com/). Νομίζω πως την ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα των οργάνων του συγκεκριμένου οργανοποιού στην συγκεκριμένη τιμή δεν θα τη βρείς εύκολα αλλού. Αν μιλούσαμε για άλλο ποσό (πάνω απο 500-600?) τότε η κουβέντα μπορεί να αλλάξει με πλήθος επιλογών, αλλά αυστηρά για όργανο 400?..με κλειστά μάτια Στάμκος…

Απο εκεί και πέρα η αγορά των μεταχειρισμένων μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες αλλά απαιτείται υπομονή, γνώση και ολίγον απο τύχη…

ναπο οτη εγο εχο πατηση ετση πηγα μοναστηρακη μπουζουκη σοπ πηρα
ενα τζουρα 150 μια χαρα ηπα ληγο το κουρδησαν και ολα κοπλε λεγο εγο
μετα απο 2 3 μηνες τραβαο της κοτσηδες μου που δεν εχο τροπος του λεγην χαλια μαβρα
ξεκουρδηζετε και τη να πεξης καλητερα να πηγενα στα τσαμπο πιο καλα δηλαδη μαπα
το καρπουζη να ενας που την πατησε δεν ροταγες δεν πηγες και με καπιον κλαφτα τορα
κακα τα ψεματα για να παρης ενα καλο οργανο ητε τζουρας η μπουζουκη πρεπη να πας σε μαστορα
τα σκας αλα περνης οργανο σοστο και εγο δεν με επερνε για πολα το βρηκα καλη και φτηνη ληση
αλα την πατησα για αυτο προσοχη, θελη και ηδηκα καπιον να εχης κοντα σου φηλρακη που πεζη και ξερη απο οργανα…

σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας,να στε καλα!