Απόψεις για αυτό το μπουζούκι?

καλησπέρα.
Αυτο το μπουζούκι πός σας φαίνετε για αρχάριο?
Μου ειπε το παιδί οτι το πήρε πρίν 2 χρόνια 380? και οτι ειναι χειροποιητο…πείτε τιποτα θα πάω σήμερα να το δώ…
Δέν λέω οτι θα είναι και μπουζουκάρα αλλα δέν έχω ποιάσει στα χέρια μου μπουζουκι ποτε και αν ειναι καλό η οχι δέν μπορώ να ξέρω…μου είπε οτι είναι σαν καινουριο και οτι δέν έχει το παραμικρό σιμάδι κτλ επάνο του
http://www.car.gr/parts/view/6628470/

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 16:04 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 15:51 —

επήσης μου είπε οτι έχει 16 δουγιές

Από την εμφάνιση και μόνο στη φωτογραφία, φαίνεται για ένα μαθητικό όργανο τελείως απλό.
Άρα αυτό που πρέπει να δεις είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται και τι ήχο έχει.

Σαν συμβουλή λοιπόν, όταν πας να το δεις πάρε μαζί κάποιον πιο έμπειρο που να ξέρει να εκτιμήσει τον ήχο και τη γενικότερη κατάσταση, ώστε να ξέρεις κατά πόσο αξίζει να δώσεις αυτά τα λεφτά ή όχι!


Χμμ, μόλις παρατήρησα ότι το δίνει 180, επομένως σαν τιμή μοιάζει δίκαιη, εάν έχει καλό ήχο και είναι σε καλή κατάσταση (όταν λέμε δίκαιη εννοούμε το value for money). Αν και δε ξέρω τι μπορεί να περιμένεις από ένα μαθητικό όργανο.

Ξέρεις να το κουρδίσεις;
Αν ναι, κούρδισέ το για να δεις εάν έχει σκευρώσει, δηλαδή, εάν η απόσταση των χορδών από την επιφάνεια της ταστιέρας είναι “πάρα πολύ μεγάλη” (=αυξάνει δυσανάλογα σε σχέση με τα πρώτα τάστα και μετά το 12ο τάστο γίνεται, ας πούμε 1-2 εκατοστά). Αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ, βάλε τον ιδιοκτήτη να στο κουρδίσει αν ξέρει, ή πήγαινε με κάποιον μαζί.
Τσέκαρε με το μάτι για ρωγμές-ανοίγματα στο καπάκι. Για σπασίματα-ανοίγματα πίσω στο σκάφος ή στο σημείο ένωσης του μπράτσου με το σκάφος και με την κλειδιέρα.
Με 180 δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο… αν δίνει και τη θήκη βαλίτσα, μόνο αυτή κοστίζει 60-80

παιδιά καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολυ για της άμεσες απαντήσεις σας.!
της χρειαζομαι άμεσα γιατι τώρα που θα σχολάσω στης 8 θα πάω να το δώ.
Δυστιχός δέν έχω κανένα γνωστό που να ξέρει έστο και τα βασικά γιατί μένω λάρισα το τελευταίο 1,5 χρόνο.
Να κουρδίζω ξέρω την κιθάρα με κουρδιστίρι αν ειναι σκευρομένο η όχι μπορώ να το καταλάβω για ρογμές κτλ θα ελένξω αλλα το παιδί ακούστικε πολύ καλό και ευγενικό το πουλάει γιατί θέλει να πάρει τζουρα μου είπε.
Η τιμή είναι καλή το μπουζούκι όχι το καλύτερο αλλα αν είναι value for money για αρχή κατι τετοι έψαχνα…
Θα δώ αν είναι σκευρομένο θα δώ άν δέν έχει ρωγμές-χτυπήματα αν ειναι και ο ήχος κομλέ με βάση το άπειρο αυτί μου…(???) και θα το πάρω…

σκευρομένο ηταν τελικά δέν το πήρα…ξενέρωσα…τωρα μιλάω με ένα παιδι εδώ απο το φορουμ για ένα άλο…ειναι η 1η αγελία που υπάρχει στης αγγελίες…δείτε το και πειτε μου σάς παρακαλώ…

Kαλησπέρα απο τα λίγα που ξέρω και απο οσο φαίνεται απο τη φωτογραφία το όργανο που πουλάει ο άνθρωπος απο το φόρουμ είναι καλύτερο ,εφόσον δεν είναι παρατημένο .Με εκτίμηση.

Τωρα το σκευτομαι να πάω να πάρω καινούριο…
Μεταχειρισμένο μόνο αν το δώ απο κοντά…δέν πέρνω έτσι απο παραγγελία να το τσεκάρω και να το ακούσω…θα πάω άυριο βόλτα στα μαγαζιά εδώ στη Λάρισα άν έχω χρόνο

αφού είσαι στη Λάρισα και θα βγεις στη γύρα, γιατί δεν περνάς από τον Γιαννούλο? ίσως έχει ή ξέρει κάτι - μπορεί και να σε συμβουλεύσει γενικώς τι να προσέξεις.

Στις φωτογραφίες εδώ (μια παλιά μου αγγελία - το μπουζούκι πωλήθηκε) φαίνεται δ/νση και τηλ.
καλή επιτυχία