Αίτημα διαγραφής λογαριασμού μετά από διαγραφή μηνύματος (2014)

΄(Γιώργος Παρίδης)
Έχει σημασία για μένα (και ίσως και για κάποιον που δεν αντελήφθη την πορεία των πραγμάτων που θα περιγράψω) να επισημάνω ξηρά και ασχολίαστα ορισμένα πραγματικά περιστατικά, σε ό,τι αφορά την τύχη που επεφύλαξε στο επίμαχο μήνυμά μου η Συντονιστική Ομάδα.

Φάση πρώτη: το μήνυμά μου δημοσιεύεται και παραμένει για ένα χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια διαγράφεται, χωρίς καν να μου σταλεί κάποιο mail που να αιτιολογεί την κίνηση αυτή.

Φάση δεύτερη: αποστέλλω προς τους υπεύθυνους αίτημα διαγραφής του λογαριασμού μου. Αντί της αυτονόητης ικανοποίησης του αιτήματος, παρατηρώ ότι το μήνυμά μου αναρτάται εκ νέου, όπως το πρωτοδημοσίευσα και χωρίς κανένα σχόλιο από τη Συντακτική Ομάδα.

Φάση τρίτη: μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, παρατηρώ ότι το μήνυμά μου έχει «κοσμηθεί» με μεγαλογράμματη επίπληξη εκ μέρους της Συντονιστικής Ομάδας.

Φάση τέταρτη: το μέλος Πίκινος με εγκαλεί ότι παρεισφρέω ειρωνικώς σε συζήτηση που δεν με αφορά κλπ κλπ

Το μήνυμά σας διαγράφει αρχικά από την συντονιστική ομάδα ως ειρωνικό βάση κανονισμών του ρεμπέτικου φόρουμ. Η συντονιστική ομάδα έχει δικαίωμα να σβήνει μηνύματα και δεν είναι υποχρεωμένη να σας στείλει κάποιο email για την κίνησή της αυτή.

Το μήνυμά σας αναρτήθηκε και πάλι μετά από συνεννόηση της συντονιστική ομάδας μιας και δεν έχετε υποπέσει ξανά σε κάποιο φάουλ στην κοινότητα αυτή. Το αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σας μόλις σήμερα το είδα εγώ στα email μου. (Το email ήρθε χθες το βράδυ στις 22:58 όμως δεν είχα πρόσβαση καθώς ήμουν εκτός σπιτιού).

Αφού επαναφέραμε το μήνυμά σας γράψαμε ένα προειδοποιητικό μήνυμα σύνεσης όπως ακριβώς προβλέπεται σε τέτοιου είδους μηνύματα. (Όλα αυτά έγιναν πριν τις 22:58 που και μας γνωστοποιήσατε ότι θέλετε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας).

Κάθε μέλος έχει το δικαίωμα να τοποθετηθεί και να απαντήσει σε άλλο μέλος.

Κύριε συντονιστά,
το χθεσινοβραδυνό mail ήταν το δεύτερο αίτημά μου για διαγραφή λογαριασμού, μόλις είδα το μήνυμα του κυρίου Πίκινου. Το πρώτο αίτημα ήταν Παρασκευή πριν από το μεσημέρι, μόλις είδα τη διαγραφή του μηνύματός μου…
Ας είναι, άκρη δεν βρίσκουμε… Το αίτημα παραμένει, και παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

υπάρχει καταστατικό; Και αν ναι, υπάρχει κάπου να το δούμε; (ειναι συντονιστές- ονομα και μη χωριο για να μην προκαλούμε) που δεν χάνουν ευκαιρία να ειρωνευτούν. Και δεν τυγχανουν ιδίας αντιμετώπισης. Μήπως ο “κανονισμός” σας είναι επιλεκτικός;
Δεν περιμένω απάντηση, και ζητώ να μην μου απαντήσετε (διότι δεν είναι ο χωρος για δημιουργία καβγά ή παρεξηγήσεων) όμως θελω παρακαλώ να το λάβετε σοβαρά υπ’όψιν σας.

Δεν μπορείς να ζητήσεις να μην σου απαντήσουν. Αν θέλεις, μπορείς με πμ σε κάποιον από τη συντονιστική ομάδα να ζητήσεις να σβηστεί το #58.

υ.γ. Δεν είμαστε σύλλογος αναγνωρισμένος από πρωτοδικείο, όπου απαιτείται καταστατικό. Έχουμε κανόνες τους οποίους διάβασες (έτσι τουλάχιστον δήλωσες) όταν γράφτηκες.

Υπάρχει ναι και το τσέκαρες ότι το διάβασες όταν έγινες μέλος του Φόρουμ. Αλλιώς αν δεν το είχες τσεκάρει δεν θα σε άφηνε το σύστημα να γίνεις μέλος.

http://www.rembetiko.gr/forums/faq.php?faq=central_faq#faq_behavior_faq

Κύριε Παρίδη δεν υπάρχει τουλάχιστον με την διαδικασία που κάνατε χθες (μέσω email) κάποιο άιτημά σας από την Παρασκευή για διαγραφή. Εκτός αν στείλατε κάποιο π.μ. σε κάποιον συντονιστή και αυτός δεν το έχει δει ακόμα.

Το αίτημά σας θα υλοποιηθεί σύντομα από τον admin μιας και μόνο αυτός έχει την αρμοδιότητα να σβήνει λογαριασμούς. Κάνετε λίγο υπομονή όμως σας παρακαλώ διότι δεν έχει πρόσβαση αυτή τη στιγμή.

Φιλικά. Κώστας Παναγιωτακόπουλος.