Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2015

Ευχαριστώ για την αμπάριζα, Γιώργο! Αν Λαμπρινή – Γιώργος παίζουν Παρασκευές, να το βάλουμε Πέμπτη 18/1; Αν δεν είναι δεσμευμένοι, να το βάλουμε Παρασκευή19; Άλλες ιδιαιτερότητες;

θα ξαναπώ ότι είναι καιρός να γίνει πσκ η μάζωξη για όσους δουλεύουν καθημερινές. στην τελική δεν τις κάνουμε μόνο μεταξύ όσων ερχόμαστε τακτικά (συνταξιούχοι ή μουσικοί ή φανατικοί), αλλά για όλους όσους θέλουν να έρθουν. και το πρωινό ξύπνημα είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας, νομίζω.
εγώ ας πούμε χτες μετά τη μάζωξη (και την συνέχεια αλλού) κοιμήθηκα 5-9 και μετά δεν άκουγα το ξυπνητήρι, δεν θέλω να με φανταστώ να δουλεύω οχτάωρο από πάνω. αλήθεια, τί ώρα τελειώσατε;

Λοιπόν, γιορτές τέλος, επανερχόμαστε: Κατ’ αρχήν, είχα προτείνει λανθασμένες ημερομηνίες, τις διορθώνω τώρα: Είτε Πέμπτη 22 / 1/, είτε Παρασκευή 23 / 1. Είχαμε μία προτροπή για ΠΣΚ και μίαν άρνηση για ΠΣ, αλλά με πιθανότητα αναίρεσης για την Παρασκευή. Λαμπρινή – Γιώργος μπορούν, τελικά, Παρασκευή 23, ή συμφωνούμε να το βάλουμε Κυριακή μεσημέρι, 25/ 1;

Εκεί μέσα στις εκλογές ίσως μπορέσω και γω να έρθω γιατί θα είμαι Αθήνα.

Μπράβο Κώστα, μακάρι! Πάντως, και 25 παίζει, δεν βλέπω πρόβλημα. Τα αποτελέσματα, το βραδάκι! Αν, πάντως, λείψουν πολλοί, που θα λείπουν από Αθήνα βέβαια, να το δηλώσουν, για να δούμε αν μας παίρνει για μία βδομάδα νωρίτερα.

Καλη χρονια!!ευχομαι σε ολους τα καλυτερα!
εμεις παρολοπου κερδισαμε το φλουρι, δεν μας πηγε τοσο καλα.
ειχα ενα ατυχημα σημερα με το αμαξι(φλουρι και τυχη σου λενε μετα!)

τελοσπαντων.

εμεις προς το παρον απο οσο φαινεται μας κοψαν δυστυχως την Παρασκευη απο τον Ρηγα, οποτε οποια μερα αποφασισετε απλα πεστε μας.
Εκτος απροοπτου θα ειμαστε εκει!

Ειτε 22/1,23/1 ειτε 25/1
Αυτο της Κυριακης μεσημερι στις Εκλογες θα ειναι τελειο!εμεις εχουμε μια πιτα 7.30 στο Παγκρατι.
Αποφασιστε και ειδοποιηστε μας!
Φιλια!

λέτε να πάμε για αντιεκλογική μάζωξη με μάρκο (μαζί με αυτό για να μην έχουμε αυταπάτες), και άσιμο;
εξάλλου έχω την εντύπωση πως (εκτός των άλλων) με τις εκλογές θα χάσουμε και αρκετά μεροκάματα σε μαγαζιά εκείνο το τριήμερο, οπότε μπορεί να μπούν κι άλλες μέρες στο παιχνίδι.

Χα χα, γέλασα πολύ!!! Βεβαίως, Νίκο, ό,τι θέλουμε κάνουμε, αρκεί να μην αφήσουμε την απόφαση για την τελευταία στιγμή. Αν μέσα σε αυτές τις λίγες επόμενες μέρες οριστικοποιήσουμε την ημέρα, μετά δεν γίνεται να αλλάξει. Τι λέτε λοιπόν;

+1 για Παρασκευή 23/1

Καλησπέρα η Κυριακή της 25/1 είναι η επιθυμητή ημέρα για να δώσω σίγουρα το παρών,για την Παρασκευή 23/1 θα παιχτεί μέχρι τελευταία στιγμή…όπως και όποτε γίνει θα χαρώ να παρευρεθώ.

Δύσκολα μου βάζετε… Τι κάνουμε τώρα; Παρασκευή ή Κυριακή; Να κάνουμε δημοψήφισμα; έτσι για να προετοιμαζόμαστε κιόλας;

Εμεις δεν εχουμε προβλημα και για τις δυο μερες.μονο που την Κυριακη 7.30 πρεπει να ειμαστε Παγκρατι.οποτε αν θα γινει Κυριακη μεσημερι ή και βραδυ καπως θα το μονταρουμε!!που θα γινει??

νομίζω ότι η κυριακή των εκλογών πιο πολύ θα δυσκολέψει παρά θα διευκολύνει όσους θέλουν να έρθουνε. αντίθετα η παρασκευή θα είναι και πιο άνετη στο ξενύχτι για τους πρωινούς εργαζόμενους.

Αν και γνωρίζω από τώρα ότι δεν θα τα καταφέρω να είμαι ούτε στη μια περίπτωση ούτε στην άλλη, θα έλεγα κι εγώ να αποφευχθεί η ημέρα των εκλογών, προς αποφυγή περιττών πολιτικών συζητήσεων (νομίζω ότι απαγορεύεται και η κατανάλωση αλκοόλ την προηγούμενη ή εκείνη την ημέρα! :019:)
Ας μιλήσουν όμως καλύτερα όσοι θα είναι!

Αν το κανονίστε αυτή την Παρασκευή, θα μπορέσω να έρθω μια που θαμαι στην Αθήνα.

δηλαδή μπάμπη πιστεύεις ότι την παρασκευή θα αποφύγουμε τις πολιτικές συζητήσεις;!
και για ποιόν λόγο άλλωστε, παρέα στην ταβέρνα θα είμαστε. όποτε γινόμαστε μπίλιες εδώ μέσα (για οποιοδήποτε θέμα) δεν καταλήγουμε πάντα πως από κοντά θα τα λέγαμε πιο χαλαρά και πιο κατανοητά, με το μεζεδάκι μας και το κρασάκι μας;

ένας ακόμα σοβαρός λόγος για την παρασκευή! εγώ βέβαια θα έρθω μετά τη δουλειά, αν έχω…

Εννοώ την Παρασκευή στις 16 του μήνα.

Ε, δεν βγαίνει Κώστα μου, μεθαύριο είναι! Κρίμα, ελπίζω να τα πούμε μιάν επόμενη φορά σύντομα, αφού είσαι και ακριβοθώρητος στα μέρη μας! Παρασκευή 23 / 1/ λοιπόν, 21:00. Χώρος: Στα 6 αδέρφια (Ζωγράφου); Έχουμε πολύ καιρό να πάμε. Άλλη πρόταση; Κάτι αδοκίμαστο;

Μπάμπη, ως γνωστόν οι πολιτικές συζητήσεις ποτέ δεν είναι περιττές!:089: Το αλκοόλ απαγορευόταν παλαιότερα την παραμονή των εκλογών, έχει όμως ατονήσει. Όπως ατόνησε και ένα μέτρο αστυνομικό (μόνιμο, όχι εκλογικό), που μας φέρναν ως δικαιολογία στις ταβέρνες πολύ παλιά, όταν παραπονιόμασταν πως με αυτό το φτηνομάχαιρο η μπριζόλα δεν κόβεται με τίποτα. “Μας απαγορεύει η αστυνομία”, έλεγαν.

δεκτόν, είναι καλή επιλογή μέρας και μέρους. κι ας πρέπει να τρέχω μετά το σχόλασμα από λιόσα στου ζωγράφου…

Ωχ θα μας φάνε οι ανηφοριές πάλι, το βλέπω. Εκεί για να σταθεί μηχανάκι πρέπει να το δέσουμε με άγκυρα και για να βρούμε να παρκάρουμε αυτοκίνητο κλείνουμε ραντεβού με τον Θεό. Anyway, έχουμε όντως καιρό να πάμε άρα ελλείψει καλύτερης πρότασης, κάνω πίσω.

Πάντως δε νομίζω να ήμουν αρνητικός εάν υπάρχει κάποια εναλλακτική πρόταση!