Pin-Up με μπουζούκι του Σταθόπουλου;

Θα ήτανε φρόνιμο να υποθέσουμε οτι σε αυτό το Pin-up δεκαετίας του '60, που βρίσκεται στην περιοχή Ραμόνα της Καλιφόρνια, απεικονίζεται ένα μπουζούκι του Σταθόπουλου;

2 «Μου αρέσει»

!!!

:109:

Τέτοια κενά μηνύματα εμείς οι συντονιστές προτείνουμε να αποφεύγονται, αλλά εν προκειμένω (και ένεκα τα Χριστούγεννα) επιτρέπω στον εαυτό μου μια εξαίρεση. Τι εύρημα!!

Καταπληκτικό εύρημα , εάν και δεν μου μοιάζει Σταθοπουλος με μια γρηγορη ματιά

Δεν έχω άποψη από ποιον κατασκευάστηκε, αλλά ρε παιδιά το σκάφος πιο πολύ για λαούτο μου φέρνει. Δηλαδή εάν δεν φαινόντουσαν τα κλειδιά θα είμουν 100% σίγουρος οτι είναι λαούτο.

υγ. Η καμπύλη του σκάφους δένει άψογα με αυτές της δεσποινίδας…

Ωραία φωτογραφία, μπράβο για την ανακάλυψη και το μοίρασμα.

Σα λαουτομπούζουκο είναι…αν δεν ήταν το σκάφος τόσο φαρδύ, θα έλεγα αυθόρμητα ότι πρόκειται για ιταλική μαντόλα…

θα προτιμουσα την γυναικα…:085:τι να το κανεις το μπουζουκι…

Σε προσωπική μου άποψη πάντα και χωρίς κάποια κακή διάθεση αντιπαράθεσης , άμα κοιτάξουμε και την φωτογραφία σε αυτό το άρθρο για ένα μπουζούκι του Μούρτζινου, το όποιο βρίσκεται ας το πούμε σε παρόμοια οπτική γωνία και τα συγκρίνουμε[SIZE=3], με κάνει να θεωρώ ότι δεν χωράει και πολύ αντίρρηση σε θέμα σχήματος σκάφους, ενωσης μάνικου-σκάφους ,μήκους μπράτσου κ.τ.λ.π. ότι έχουμε να κάνουμε με μπουζούκι κατασκευαστικής νοοτροπίας κοντινής αρκετά εποχής …

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=200359[/SIZE]
Το ερώτημα για μένα και εκεί ίσως μας βοηθήσει η αφαιρετική μέθοδος και άμα αποφασίσουμε να δεχτούμε σαν δεδομένο το γεγονός ότι το όργανο κατασκευάστηκε εκεί ,είναι ποιός να είναι ο κατασκευαστής (για παράδειγμα ποιοι οργανοποιοί κατασκευάζανε τέτοια μπουζούκια στην ευρύτερη περιοχή της Καλιφόρνια ή των Η.Π.Α. γενικότερα).