Παράθεση από οθόνη αφής (τάμπλετ, κινητό)

Εδώ στην εξοχή, μπαίνω στο φόρουμ από τάμπλετ. Βλέποντας μία δημοσίευση και θέλοντας να απαντήσω με παράθεση, δεν βρίσκω πώς να επιλέξω πολλές λέξεις μαζί, μόνο μία λέξη με αφήνει να φωτίσω.

μάλλον έχει σχέση με το τάμπλετ, στις άκρες της επισήμανσης έχει δυο μπάρες που τραβάς και επιλέγεις περισσότερο κείμενο.
εμένα μου βάζει αυτόματα κεφαλαία και μου χαλάει το trademark στύλ!

1 «Μου αρέσει»

Βεβαίως Νίκο, αυτός είναι ο τρόπος! Ευχαριστώ!

2 «Μου αρέσει»

Μήπως τις τελευταίες μέρες έχει χαλάσει η λειτουργία της παράθεσης;

Από υπολογιστή, πάρα πολλές φορές επέλεξα (μαύρισα) ένα απόσπασμα μηνύματος, και δε μου εμφάνισε το κουτάκι «παράθεση» όπως συνήθιζε. Αν μικρύνω το επιλεγόμενο κομμάτι, κάποια στιγμή τελικά εμφανίζεται. Στην αρχή νόμιζα ότι δε θέλει να περιλάβω στην παράθεση αλλαγή παραγράφου, αλλά τελικά ακόμη και κομμάτια από μία παράγραφο πολλές φορές δε μου τα δέχεται.

Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου βέβαια ημιχειροκίνητα: παραθέτω αυτό το λίγο που μου επιτρέπει, ας είναι και μια λέξη, και μετά με κόπι-πέιστ από το αρχικό μήνυμα προς το δικό μου προσθέτω, μέσα στην παράθεση (ανάμεσα στην αρχή και το τέλος του QUOTE), το υπόλοιπο, αλλά προτιμούσα όπως γινόταν μέχρι πρότινος!

Δεν έχει χαλάσει τίποτα. Απλά το quote δεν μπορεί να πάρει αυτόματα ειδικούς χαρακτήρες όπως τα italics κλπ. Η λύση είναι αυτή που μόνος σου ανακάλυψες :wink:

Πάντα έτσι ήταν; Εγώ δε θυμάμαι να έχω δυσκολευτεί άλλη φορά μέχρι πρότινος.